Mersin Altın Çilek Ödülleri sahiplerini buluyor

Mersin Altın Çilek Ödülleri sahiplerini buluyor

16 Eylül Çarşamba akşamı, Divan Mersin Otel’in ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan 1. Mersin Altın Çilek Ödülleri törenine sayılı günler kaldı. 

Bu yıl ilki düzenlenecek olan ödül töreni için tüm hazırlıklar tamamlandı ve pandemiyle ilgili tüm tedbirler alındı. 16 Eylül akşamı, Mersin’in tanınmış simaları, iş insanları ve tüm Türkiye’nin yakından tanıdığı ünlü isimler, Mersin Altın Çilek Ödülleri Töreni'nde buluşuyor.

Yaklaşık, 40 farklı kategoride ödül kazananlar, 16 Eylül Çarşamba akşamı Divan Mersin Otel’de düzenlenecek törende açıklanacak ve Altın Çilek Ödülleri, sahiplerini bulacak. 

GECENİN SUNUCULARI ŞENOL İPEK VE DİDEM DELEN… KIRMIZI HALIDA SURVIVOR’DAN TANIDIĞIMIZ “ARDAHAN” VAR!..

Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt’un organize ettiği, bu yıl ilki düzenlenen ve Divan Mersin Otel sponsorluğunda gerçekleşecek olan Mersin Altın Çilek Ödülleri Töreni’ni, Şenol İpek ve Didem Delen sunacak. Survivor yarışmasıyla adından söz ettiren Ardahan, gecenin sürpriz ismi olarak ilk sunuculuk deneyimini, kırmızı halıda yaşayacak!..

MERSİN DOĞUMLU BERGEN’E, VEFATINDAN 31 YIL SONRA, MEMLEKETİNDE İLK ÖDÜL!..

1959 yılında Mersin’de doğan ve 30 yaşında hayatını kaybeden Arabesk müziğin taçsız kraliçesi Bergen, doğduğu şehirde unutulmadı!.. Gecenin en anlamlı ödülü, “Acıların Kadını” Bergen’in ablası Mukadder Terim’e takdim edilecek. Bu ödül aynı zamanda, vefatından sonra Bergen’e verilen ilk ödül olarak, özel bir anlam kazanacak.

Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt geceyle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Pandemi sürecinde bu çapta bir töreni Mersin’e kazandırmanın haklı gururunu yaşıyorum. Başta, ana sponsorumuz olan ve başından beri bize inanan Divan Mersin Otel olmak üzere, diğer bütün sponsorlarımıza, çözüm ortaklarımıza ve destekçilerimize bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’nin en güzel ve özel şehirlerinden birisi olan Mersin’in etkin tanıtımı adına gerçekleştireceğimiz organizasyonumuzla birlikte, çok önemli bir ödül törenini, Mersin’e kazandırmış olacağız. Mersin’in “Marka Şehir” olması adına bu organizasyonun önemi büyük ve önümüzdeki yıllarda daha da büyüyeceğine inancım tam" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.