Mert İrtem kütüphanesi kuruldu!

Mert İrtem kütüphanesi kuruldu!

Mert İrtem anısına ailesi, 60. Yıl Anadolu Lisesi’ne Mert İRTEM - Z Kütüphanesini  kazandırdı. 

Anne Diğdem ve baba Tolga Irtem bağışlar toplayarak oğullarının adının yaşaması için kütüphane projesini hayata geçirdi. “Bir insan nefes almadığında değil, unutulduğunda ölür. Artık anılmadığında umursanmadığında, adı teleffuz edilmediğinde ölür" diyen anne İrtem 60.yıl Anadolu Lisesi’ne kazandırdıkları Mert İrtem kütüphanesi ile “Mert’imizin adını yaşatmak istedik” dedi. 

Kütüphanenin açılışını hayırsever aile İrtem’ler ile birlikte Güzelbahçe Kaymakamı Hüseyin Kulözü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Öznur ÇETİN, Okul Müdürü Ahmet Muştu, Müdür yardımcısı Sinem Sanver ve Ömer Nasuhi Heybeli birlikte yaptılar. Kaymakam Hüseyin Kulözü Diğdem ve Tolga İRTEM ’e teşekkür plaketi  verdi. 

Okul Müdürü Ahmet Muştu “Hayırsever ailemize , özellikle mezunumuz Tolga İrtem’e öğrencilerimize nefes almaları için kazandırdıkları Z-Kütüphane için çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Mert İrtem-Z kütüphane; okuma kültürünün geliştirilmesi için bilgisayardan, elektronik eğitim materyellerine kadar birçok yatırımın yer aldığı bir kütüphane; çocuk edebiyatı, güncel kitaplar, satranç masaları, zeka geliştirici oyunlar, CD, DVD, ile gençlerin ders aralarında soluk alması için tasarlandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.