MERT OPTİK KİDS MAVİBAHÇE’DE

MERT OPTİK KİDS MAVİBAHÇE’DE

Mert Optik tarafından geçtiğimiz günlerde Alsancak’ta açılan Mert Optik Kids mağazası gelen yoğun talep üzerine ikinci şubesini Karşıyaka Mavibahçe’de açıyor.

Mavibahçe Mert Optik mağazası içerisinde hazırlanan bir bölümde açılacak olan Mert Optik Kids mağazasının dekorasyonunun en önemli kısmı olan duvar resimlerini ise çocuklar yapacak. ‘Haydi çocuklar Mert Optik Kids Mağazamızı birlikte boyayalım’ sloganıyla düzenlen etkinlik 5 Kasım’da başlayacak 15 Kasım’da sona erecek. Yapılan resimler arasında dereceye girecek olanlara Mert Optik tarafından çeşitli hediyeler verilecek. Kazananlar 16 Kasım’da Mert Optik’in sosyal medya hesaplarından duyurulacak. 
 
Çocukların hayal dünyalarından yola çıkarak, çizgi karakterlerle dekore edilen ve sadece çocuklara hizmet veren Mert Optik Kids Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü çocuk optik mağazası olma özelliği taşıyor. Dekorasyonunda çizgi film karakterlerinin kullanıldığı, çocukların kendilerini mutlu hissedebilecekleri bir ortam yaratma fikrinden yola çıkarak hayata geçirilen Mert Optik Kids, çocuklar için gözlük kullanımını zevkli hale getirmeyi amaçlıyor.  
 
Mert Optik İnsan Kaynakları Müdürü Melisa Pala, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın hayallerinde buluşmak istedikleri minik kahramanların yer aldığı konsept mağazamızda onların minik kalplerine küçük dokunuşlarda bulunuyoruz. Sadece çocuklarımıza özel eğlence ve konforun birleştiği mağazamızda, çocuk ruhundan anlayan uzman personelimizle çocuklara gözlüğü sevdiriyoruz” dedi.
 
Gözlük sektörünün 58 yıllık güvenilir markası Mert Optik, ilk Mert Optik Kids mağazasında olduğu gibi Mavibahçe’de açılacak olan ikinci şubesinde de çocukların sağlığını düşünerek tamamen organik boyalar kullanıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.