Mert'le Baba Saatler, Radyo Pause'ta başladı

Mert'le Baba Saatler, Radyo Pause'ta başladı

Radyo Pause'ta program yapmaya başlayan başarılı radyo programcısı ve seslendirme sanatçısı Mert Şişko, Salı ve Cuma günleri yayınlanan 'Mert'le Baba Saatler' programı ile 107.9 frekansından akşam 21:00 ile 23:00 saatleri arasında dinlenebilecek.

Yeni programına ilişkin konuşan Radyo Programcısı Mert Şişko, "1998'den beri ulusal televizyon ve radyolarda çalışıyorum. Radyo yapımcılığı, radyo programcılığı yaptım. Radyo 35, Lider FM, Radyo Ege, FM İzmir 101 gibi radyolarda çalıştım. Şimdi de 107.9 Radyo Pause'ta salı ve cuma akşamları 21:00 ve 23:00 arası Mert'le Baba Saatler programına başladık.

mertsisko3.jpg

Farklı tarzımızla dinleyicilerimizden güzel tepkiler alıyoruz. 'Mert'le Baba Saatler' ismini dinleyicilerin koyduğu bir program aslında. Şiir, hikaye, deneme, slow şarkılarla birlikte en baba şarkılar en baba şiirler yer alıyor.

Aynı zamanda televizyon kanallarına seslendirme yapıyoruz. Ayrıca YouTube'da sesli kitaplarımız da vardır. Reklam, tanıtım ve seslendirme ile günlerimiz geçiyor diyebiliriz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.