Merve Demir'den Havva Öztel'e: Avukatlarımız kendisiyle görüşecek

Merve Demir'den Havva Öztel'e: Avukatlarımız kendisiyle görüşecek

Havva Öztel seslendirdiği Seni Kalbimden Kovdum’ isimli parça konusunda kendi rızasının olmadığını ve bu şarkıyı söyleme hakları olmadığı belirten Merve Demir, "Avukatlarımız, kendileriyle görüşecek" dedi.

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel, geçtiğimiz günlerde sözü ve müziği Cengiz Tekin’e ait olan, Bergen’in 1989 yılında seslendirdiği Seni Kalbimden Kovdum’ isimli parçayla müzik dünyasına adım attı. Ancak bu şarkının tüm haklarını elinde bulunduran şarkıcı Merve Demir de, sadece 1 buçuk ay önce bu şarkıyı piyasaya çıkarmıştı.

Şarkı konusunda kendi rızasının olmadığını ve bu şarkıyı söyleme hakları olmadığı belirten Demir; ‘Şirketimiz VG Müzik aracılığıyla Cengiz Tekin’den şarkının tüm dağıtım, çoğaltım ve üçüncü kişilere satış haklarını ben satın aldım! Ancak benim canımı acıtan o değil! Ben Havva ablanın evinde büyüdüm! Mehmet abiyle evlenirken onların düğününde ben gelinlik giydim! Benim daha 1 buçuk ay önce çıkardığım şarkıyı sen söylüyorsun ama beni arayıp ‘Merve, bu şarkıyı sen çıkardın ama ben de çok seviyorum, o yüzden söylemek istiyorum’ demesini beklerdim. İşte bu benim canımı acıttı ve vefasızlık gibi geldi’ dedi.

havva-mehmet-merve.jpeg

Şarkıyı durdurma kararı ile ilgili ise; ‘Avukatlarımız, kendileriyle görüşecek. Onların toplantısına göre şarkıyı toplatabiliriz!’ diye konuştu.

image00008.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.