Merve Özbey Muamma'da sahne aldı

Merve Özbey Muamma'da sahne aldı

Başarılı sanatçı Merve Özbey önceki akşam Ataşehir'deki Muamma'da sahne aldı.

Özbey, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 4 aylık hamile olan güzel yorumcu, "Artık sahnelerimi en güzel yerden kızım izliyor. İnternetten ufak ufak araştırıyorum, sesleri duymaya başlıyormuş. Yüksek seslere alışacak diye ümit ediyorum. Sağolsun o da beni hiç zorlamıyor, biraz sakin bir kız. Sayesinde, izin verdiği için hala işimi yapabiliyorum" dedi. 

"HAMİLELİĞİN UFAK CİLVELERİ OLUYOR"

Basın mensuplarının "Hamilelik süreci sizin için nasıl geçiyor, zorluyor mu?" sorusuna, "Şükürler olsun hamileliğim beni hiç zorlamıyor. Elbette ki hamileliğin ufak cilveleri oluyor. Ama çok şükür yatmak zorunda kalmadım. O zaman çok zorlanırdım diye düşünüyorum. Daha kötü gebelik yaşayan annelerin Allah yardımcısı olsun" diyerek cevap verdi.

"KIZIM EL VERDİ"

İnstagram hesabından yaptığı paylaşımda bebeklere ve annelere özel bir çalışmanın sinyallerini veren ve merak uyandıran Özbey, "Ben zaten uzun zamandır bir şeyler yapmak istiyordum. Sağolsun kızım da el verdi. Her kadının çalışması gerektiğini hep söylüyorum. Bebekler için annelerin hayatını kolaylaştırabilecek, onları ve bebeklerini mutlu edebilecek güzel işler yapmaya çalışıyoruz" dedi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Özbey, izleyenlere muhteşem bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.