Mesir Festivali'ne Yıldız Yağdı!

Mesir Festivali'ne Yıldız Yağdı!

477’nci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Ahmet Selçuk İlkan 40. Sanat Yılı Anısına Cumhuriyet Meydanı’nda birbirinden ünlü sanatçılar konser verdi. 

Dev konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün de izledi. 477’nci Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali, adına yakışır görkemli bir konsere ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan 40. Sanat Yılı Anısına düzenlenen gecede Cengiz Kurtoğlu, Coşkun Sabah, Elif Kaya, Emre Altuğ, Muazzez Ersoy, İntizar, Tan, Tuna Velibaşoğlu, Ümit Besen, Yeşim Salkım ve Zara sahne aldı. Konseri Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve eşi Şeyda Ergün’ün yanı sıra Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Genç ve Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, STK Temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’ın sunumuyla başlayan gecede Ahmet Selçuk İlkan’ın birbirinden değerli parçalarını ünlü sanatçılar seslendirdi. Gecede sahne alan sanatçıların seslendirdiği şarkılar on binlerce Manisaların da eşlik etmesiyle birlikte unutulmaz bir geceye dönüştü.

Sanatçılara Teşekkür
Gecede ünlü sanatçı Muazzez Ersoy ve Ahmet Selçuk İlkan’a teşekkür ederek çiçek takdim eden Başkan Cengiz Ergün, “477. Kez düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında böylesi değerli sanatçıları ağırlamaktan dolayı büyük onur duyuyoruz. Değerli sanatçımız Ahmet Selçuk İlkan’ı da 40. Yılı dolayısıyla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Vali Güvençer ise, unutulmaz gece için hem Manisalılara hem de sanatçılara teşekkür etti. Gece İntizar’ın seslendirdiği ‘Memleketim’ şarkısıyla sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.