Mesleğinde iki usta isim, Refleksterapi Eğitiminde buluşuyor

Mesleğinde iki usta isim, Refleksterapi Eğitiminde buluşuyor

Refleksterapi Merkezi Kurucusu/Refleksoloji Uzmanı Elif Topaloğlu ve Uzman Psikolog/Refleksoloji Uzmanı Halil Tabur, İzmir'de Klinik Refleksoloji Eğitim ve Uygulama Workshop'ta bir araya geliyor.

Köşe yazarlarımızdan Refleksterapi Merkezi Kurucusu / Refleksoloji Uzmanı Elif Topaloğlu ve Uzman Psikolog / Refleksoloji Uzmanı Halil Tabur, İzmir'de Klinik Refleksoloji Eğitim ve Uygulama Workshop'ta bir araya geliyor.

Doğru eğitim ile gerçek Refleksoloji Uzmanları yetiştirmek için yola çıktıklarını belirten Tabur, “Biz Türkiye’nin ilk Refleksoloji Uzmanlarındanız ve tecrübelerimizi aktaracağımız yeni meslektaşlar yetişmesini istiyoruz, sağlık ciddi bir iştir ve biz bu yönde gerçekten faydalı olabilecek bir eğitim planı oluşturabilmek için çok emek harcadık.” dedi.

9840b33e-ef8c-42aa-a962-12e96cb89831.jpg

Refleksterapi Kurucusu Elif Topaloğlu ise “ Halil Hoca ile yıllar sonra böyle bir proje için bir araya gelmelerinden çok memnun olduğunu söyledi, eğitim sürecinin burada bitmeyeceğini ve devam eden zamanlarda sertifika sahipleri ile sürekli deneyim ve bilgi paylaşımının yapılacağı bir platform sağlayacaklarını, bu sebeple süreklilik arz eden çok faydalı bir eğitim süreci planladığını belirtti.

Eğitim, Temel Sağlık, Refleksterapi, Fizyoloji, Anatomi, Psikoloji, Hastalıklar ve Refleksterapi'nin Hastalıklarda Uygulanması'nı kapsayacak ve başarılı olan katılımcılar uluslararası geçerlikte sertifika sahibi olacak.

Detaylı bilgi için WhatsApp Hattı 0554 592 35 24 / 0544 637 74 60 www.refleksterapi.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.