Meslek Edindirme Kursu, İzmir'de düzenlendi!

Meslek Edindirme Kursu, İzmir'de düzenlendi!

İzmir Emniyet Müdürlüğü, Konak İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR Müdürlüğü ile ortaklaşa Meslek Edindirme Kursu gerçekleştirildi.

Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “Biz İzmiriz-3” isimli proje kapsamında, Konak İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR Müdürlüğü işbirliği ile “Aşçı Çıraklığı Kursu” düzenledi .Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, 2 Ağustos-8 Ekim 2021 tarihleri arasında, İzmir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen “BİZ İZMİRİZ-3” isimli proje faaliyetleri çerçevesinde, 14-21 yaş grubundaki ekonomik ve sosyal açıdan dezavantajlı çocuklara İzmir Konak İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü, İŞKUR Müdürlüğü ve İzmir Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile “Aşçı Çıraklığı Kursu” düzenlendi.

asci-cirakligi-kursu-7.jpg

Eğitim faaliyetine devam etmeyen, (okulunu bitirmiş, eğitimini yarıda kesmiş veya açık öğretimden devam eden) 15 kursiyerin katılımı sağlandı. Kurs boyunca kullanılan sarf malzemeleri ile kursiyerlerin öğle yemeği ihtiyaçları giderildi. Ayrıcı kurs boyunca katılımcılara toplam 3 (üç) defa olmak üzere kurs dışında yemek programı düzenlendi ve kurs sonunda başarılı olan 13 kursiyere İzmir Konak İlçe Halk Eğitim Müdürlüğünce sertifika düzenlendi.

asci-cirakligi-kursu-1.jpgasci-cirakligi-kursu-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.