Meslek Fabrikası Kursları Kemalpaşa'da yoğun talep görüyor

Meslek Fabrikası Kursları Kemalpaşa'da yoğun talep görüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa Belediyesi ve Kemalpaşa Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde gerçekleşen Meslek Fabrikası Kursları'na, her geçen gün talep artıyor.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası’nda eğitim alan kursiyerler, kısa sürede hayallerine kavuşarak iş sahibi oluyor. Her yaştan kadına kapılarını açan Meslek Fabrikası, Kemalpaşalı kadınların da hayatına dokunmaya devam ediyor.

f8ytjbrxgaa1m6k.jpg

Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemalpaşa Belediyesi ve Kemalpaşa Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde şubede verilen Meslek Fabrikası eğitimleri ile kadınlar, hünerlerini gösterme imkanı bulurken bir çok alanda uzman eğitmenlerin eğitimleri sonrası verilen sertifikalar aracılığıyla da yeni iş imkanlarına kavuşuyor.

f8ytjbsw4aaqyac.jpg

Kemalpaşa Belediyesi'nin sosyal medya hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada, sürdürülen Meslek Fabrikası Kursları'na ilginin artarak devam ettiği belirtilirken şu ifadelere yer verildi:

"Açıldığı günden itibaren vatandaşlarımızdan yoğun talep gören, pastacı çırağı, şeker hamuru, ön muhasebe, bilgisayar işletmenliği, hızlı klavye, ingilizce, diksiyon ve tekstil kursları alanında uzman eğitmenlerin eğitimleri sonrası verilen sertifikalar aracılığı ile yeni iş imkanları yaratıyor."

Ayrıca Kemalpaşa'da Meslek Fabrikası Kursları'na katılım sağlamak isteyen vatandaşlar, 444 8 877 (Dahili 1212) numaralı hat üzerinden başvuru yapabiliyor.

f8ytjbuwwaat68a.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.