Meslekte Üstün Hizmet Ödülü Koray Spor'a

Meslekte Üstün Hizmet Ödülü Koray Spor'a

Uluslararası Rotary 2440 Bölge Federasyonu’na bağlı Bursa Bademli Rotary Kulübü yılın Meslekte Üstün Hizmet Ödülü’nü  Koray Spor’un sahibi ve kurucusu Koray Okan Cebel’e verdi.

Bursa Bademli Rotary Kulübü bu yılki Meslek Hizmet Ödülü’nü Kuzey Marmara Bölgesinde çok sayıda perakende mağaza zinciri ile 35 yıla yakın perakendecilik ve sektör tecrübesi bulunan Koray Spor’un sahibi Koray Okan Cebel’e takdim etti. Sınırlı sayıda üyenin pandemi kuralları çerçevesinde katıldığı ödül töreninde Koray Spor’un kuruluş hikayesini anlatan Bademli Rotary Kulübü Başkanı Sinem Toplan, “Cerrahpaşa Eczacılık fakültesinden eczacı olarak mezun olduktan sonra Boğaziçi Üniversitesi’nde işletme eğitimi gören Koray Okan Cebel eczane açmak üzere yanlış metrekarede dükkan satın alır. Dükkanı ödemek için üç yıllık dolar bazında borçlanır ancak eczacılar odası 35 m2 den küçük dükkana açılış izni vermez, yönetmelik değişmiştir. Çocukken Hamburg’da gördüğü ve hayal kurduğu  5000 m2  ‘lik spor mağazası için bir şans doğmuştur. Ödülümüzü, hayalleriyle yola çıkarak 27 m2 lik dükkandan bugün 40.000 m2‘lik  Koray spor adında büyük  bir marka kazandıran Koray Spor kurucusu Koray Okan Cebel’e ödül vermekten büyük mutluluk duyduk. Kendisine ayrıca sosyal sorumluluk projelerine verdiği her türlü destekten ve bu anlamda da sektöre örnek olmasından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz ” şeklinde konuştu.

Koray Okan Cebel ise kendisini bu ödül layık gören Bademli Rotary Kulübü ailesine teşekkür ederek ödülü almaktan büyük onur duyduğunu ifade etti.

foto-1--bademli-rotary-koray-okan-cebel,-sinem-toplan.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.