Messenger için Face ID ve Touch ID desteği!

Messenger için Face ID ve Touch ID desteği!

Facebook Messenger artık Face ID ve Touch ID ile kilitlenebilecek! İşte tüm detaylar.

Bilindiği üzere bir süre önce Facebook bu özelliği WhatsApp için getirmişti. Messenger’a eklenmesi beklenen ek gizlilik önlemleri nihayet eklendi.

Kullanıcılar ayarlardan Face ID ya da Touch ID seçeneklerini açarken Messenger kapandıktan kaç dakika sonra kilitleneceğini de seçebilecek. Ancak bu özelliği şimdilik sadece iOS kullanıcıları kullanabiliyor. Facebook’un açıklamalarına göre, bu özellik Android tarafına da önümüzdeki birkaç ay içerisinde gelecek.

Ayrıca Facebook, önümüzdeki aylarda kimlerin size mesaj gönderebileceğini seçmenizi sağlayacak olan özelliğini de test etmeye başlayacak. Ek olarak bu özellikle birlikte kullanıcılara onayı olmayan kişilerden fotoğraf gönderildiğinde önce fotoğraf bulanıklaştırılacak ve kişinin isteğine göre fotoğrafın bulanıklaştırılması kaldırılacak.

Henüz bu özellik test edilmeye başlanmadı. Ancak Facebook yakın zamanda testlerine başlayacağını da açıkladı. Önümüzdeki aylarda tüm kullanıcılara bu özelliğin de sunulması bekleniyor. Bu özellikle ilgili yeni açıklamalar yapıldığında sizlerle paylaşıyor olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.