Messenger ve Instagram birleşti!

Messenger ve Instagram birleşti!

Facebook; Instagram ve WhatsApp için planladığı birleşik mesajlaşma hizmetinde bir sonraki aşamaya geçiyor. Facebook Messenger ve Instagram mesajları artık resmi olarak birleştirildiği duyuruldu.

Facebook sahibi olduğu Messenger, Instagram, ve WhatsApp üçlüsünün mesajlarını bir araya getirmek istiyordu. Şimdilik Messenger ve Instagram birleşmiş olsa da ilerleyen süreçte, altyapının da hazırlanmasıyla WhatsApp’ın da bu sürece dahil edilmesi bekleniyor. Yapılan duyuruda iOS ve Android kullanıcılarının birleştirilmiş bir direkt mesaj kutusuna ulaştığı söylendi.

Söz konusu entegrasyon sayesinde Messenger ve Instagram direkt mesajları kullanan kişiler tek bir mesaj kutusuna ulaşacak.

Instagram’daki yeni Messenger deneyimine ise yakında bazı yeni özellikler de eklenecek. Bunlar arasında; uygulamalar arasında iletişim kurmak, birlikte izleme yapmak, gönderilen mesajların okunduktan sonra veya sohbeti kapattığınızda kaybolacağı bir mod gelecek. Bunların yanında özçekim çıkartmaları, animasyonlu mesaj efektleri, mesaj kontrolleri ve pek çok özellik gelecek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.