Messenger yenileniyor! Masaüstü sürümü geliyor!

Messenger yenileniyor! Masaüstü sürümü geliyor!

Facebook bugün düzenlediği etkinlikte pek çok yeniliğin duyurusunu yaptı. Bu yeniliklerden en dikkat çekeni, uzun süredir ufak değişikliklerle kullanılan internet sitesinde yapılan değişiklikler oldu. 

Bunların dışında önemli bazı yenilikler daha bulunuyor. Messenger tarafında yapılan değişiklikler ve masaüstü sürüme ait detaylar açıklandı. Ayrıca yeni Messenger tasarımı ile ilgili detaylar haberimizde.

Messenger tasarımı yenileniyor! Masaüstü sürüm geliyor!

Facebook bugün düzenlediği konferansta Messenger uygulamasında gerçekleştirilen yeniliklere de değindi. Bu yeniliklerden ilki, yenilenmiş tasarım. Facebook internet sitesi ile birlikte Messenger tasarımında da bir takım değişikliklere gitti. Yeni tasarımla birlikte uygulama daha kullanışlı ve kolay bir hale geliyor.

Mobil uygulamada bulunan tek değişiklik tasarım noktasında değil. Güncellenen Messenger uygulamasının tüm kodları, baştan aşağı tekrardan yazıldı. Bu sayede yeni uygulamanın akıllı telefon ve tabletlerinizde daha az yer kaplayacağını söyleyebiliriz. Bununla birlikte Messenger, güvenlik konusunda da birkaç adım ileriye taşındı.

Adı sık sık güvenlik sorunları ile gündeme gelen Facebook, Messenger’da tıpkı WhatsApp uygulamasında olduğu gibi uçtan uca şifreleme yönteminin kullanılacağını belirtti. Bu sayede Messenger uygulamasının çok daha güvenli bir hal alacağını söyleyebiliriz.

Messenger masaüstü sürümü de duyuruldu!

Bununla birlikte Messenger’ın masaüstü sürümü de, konferansta yapılan duyurular arasında yer alıyor. Şirket yaptığı açıklamada masaüstü sürümü Messenger’ın Windows ve Apple’ın Mac modellerine geleceğini doğruladı. Mobil uygulamada bulunan tüm işlevlerin bulunacağı yeni masaüstü sürümü, grup video sohbeti özelliğini de içinde barındıracak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum