Mesut Özmenay’dan miting gibi adaylık açıklaması

Mesut Özmenay’dan miting gibi adaylık açıklaması

2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Dikili Belediye Başkan Adayı Mesut Özmenay, coşkulu bir kalabalıkla birlikte adaylığını açıkladı.

İzmir'in Dikili İlçesinde iki yıl öncesinden seçim çalışmalarına başlayan Mesut Özmenay, aday adaylığını açıkladı.

Dikili merkezinde büyük bir platform kurduran Özmenay, ilçe için yapacaklarını tek tek açıkladı. Projelerinin anlatılması esnasında Mesut Özmenay’ın sözleri “Dikili mesut olacak” sloganları ile sık sık kesildi. Ailesi ile birlikte sahneye çıkan Özmenay, çoşkulu kalabalığa ve ilçe halkına Dikili‘yi marka yapma sözü verdi.

Basın açıklaması sonrasında seçim ofisinin de açılışını yapan Özmenay, büyük bir kalabalık ile seçim ofisine yürüyerek gitti.

whatsapp-image-2023-12-13-at-14-31-07.jpeg

"DİKİLİMİZİ MARKA YAPACAĞIZ"

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özmenay, “Çok mutlu ve heyecanlıyım. Yaklaşık iki yıldır halkın içerisinde gezmedik sokak gitmedik mahalle bırakmadık .Her zaman esnafımız ile çiftçimiz ile birlikte olduk, bizzat yaşadığımız ilçemizin tüm sorunlarını ve çözüm yollarını yine halkımız ile birlikte istişarelerle belirledik, şimdi ise bunları hizmete dökme zamanı geldi. Dikili için ilk adımımızı attık. Cumhuriyet Halk Partimizin Dikili ‘deki iktidarını sürdürmek ve Dikilili hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak adına daha çok çalışacağız. Bugün ve yıllardır benimle birlikte olan dostlarıma ve bizleri evimizde gibi ağırlayan İlçe Başkanımıza ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

whatsapp-image-2023-12-13-at-14-31-05.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.