Meteorolojiden İzmir'e Sağanak Yağış Tahmini

Meteorolojiden İzmir'e Sağanak Yağış Tahmini

Meteoroloji bugüne dair yaptığı tahminlerde İzmir'inde dahil olduğu kıyı Ege'de akşam sağanak yağış ön görüldü.

Meteoroloji bugüne dair hava durumu tahmin bilgilerini paylaştı. Meteorolojinin hava durumu bilgilerine göre tüm ülke çapında hava sıcaklığının 2 ile 5 derece arasında artacağının tahmini yapılırken, Ege'nin sahil kesimine akşam vakitlerinde yağmur yağışı ön görülüyor.

Ülkenin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz'in Toroslar kesimi ile akşam saatlerinden sonra Kıyı Ege, Manisa, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bugün hava durumu nasıl olacak? Hava sıcaklıklarının ülke genelinde 2 ila 5 derece artacağı tahmin edilirken, Doğu Akdeniz, Kıyı Ege, Manisa, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop çevrelerde gök gürültülü ve sağanak bekleniyor. Peki Adana, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa'da hava durumu nasıl olacak?

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre; ülke genelinde hava sıcaklıklarının 2 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.