Meteoroloji'den İzmir'e Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji'den İzmir'e Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamayla İzmir'de sağanak yağış uyarısı yaptı.

Meteoroloji 14 Mayıs Cumartesi günü için hafta içine uygun şekilde tahminlerin değişmeyeceğini açıklamasının yanı sıra Pazar günü sağanak yağış olacağı uyarısında bulundu. Meteoroloji 15 Mayıs 2016 Pazar günü için mevsim normallerine uygun geçecek tahminler açıklarken en düşük sıcaklığı 18 en yüksek 27 derece olarak tahmin etti.

İzmir'de pazar günü sağanak yağış tahmininde bulunan Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 18 Mayıs 2016 Çarşamba günü için de sağanak yağış yağabileceğini ifade etti.

 

Ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmezken, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. İşte 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Adana, Ankara, Antalya, İzmir hava durumu ile ilgili tahminler...

Meteoroloji, 14 Mayıs Cumartesi günü hava durumu tahminlerini açıkladı. Ülke genelinde önemli bir değişiklik beklenmezken, sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Batı Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'da Muğla, Denizli, Uşak, Kastamonu, Bartın, Karabük, Bolu, Rize, Tunceli, Bingöl ve Ankara çevrelerinde sağanak bekleniyor. Peki, bugün havalar nasıl olacak? Peki, Adana, İzmir, Ankara, Antalya, Bursa'da hava durumu nasıl olacak?

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmelere göre; ülke genelinde sıcaklıklarda önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Ülke genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Muğla, Denizli, Uşak, Kastamonu, Bartın, Karabük, Bolu, Rize, Tunceli ve Bingöl ile Ankara'nın kuzeybatı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.