Meteoroloji’den son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji’den son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısı geldi. Haftanın son iş gününde vatandaşlar dışarı çıkmadan önce İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il sıcaklık değerlerine bakıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmeye göre yurdumuz üzerinde etkili olan kuvvetli yüksek basınç merkezi nedeniyle Marmara ile iç ve doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde yoğun olmak üzere yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor. Peki İstanbul’a kar ne zaman yağacak? 20 Aralık bugün hava nasıl olacak? 

MGM'den İsyanbul  Ankara ve İzmir başta olmak üzere il il hava durumu uyarısı peş peşe geldi. Özellikle yurdumuzun genelinde sis ve yağışlı havalar hakim olurken yola çıkacak sürücüler sisli havaya karşı uyarıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Buzlanma, sis ve don olayları hayatı olumsuz etkilerken kar yağışının ne zaman yağacağı ise bir diğer merak edilen konu olarak karşımıza çıkıyor. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? 20 Aralık bugün hava nasıl olacak? İşte, Meteoroloji'nin son dakika hava durumu ve sis uyarısı hakkında bilgi edinebilir, İstanbul başta olmak üzere il il raporlara bakabilirsiniz.

Yurdun Batı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Anadolu'nun kuzey kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu zamanla batı kesimleri çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 11°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde puslu ve sisli

İSTANBUL°C, 15°C

Az bulutlu zamanla parçalı bulutlu, bu sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli

KIRKLARELİ °C, 15°C

Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde puslu ve sisli

KOCAELİ °C, 16°C

Az bulutlu, puslu ve sisli

EGE

Az bulutlu ve açık, batı kesimleri zamanla parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

 

.KARAHİSAR °C, 11°C

Az bulutlu, puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 16°C

Az bulutlu, puslu ve sisli

İZMİR °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde iç kesimleri puslu ve sisli

MUĞLA °C, 17°C

Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinde iç kesimleri puslu ve sisli

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

ADANA °C, 19°C

Az bulutlu ve açık

ANTALYA °C, 20°C

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.