Meteorolojiden uyarı geldi! Hava sıcaklığı düşecek...

Meteorolojiden uyarı geldi! Hava sıcaklığı düşecek...

Marmara'nın batısı dışında yurt genelinde yarın sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları yağışlı sistemle 8 ila 12 derece arasında azalacağı belirtildi.

İstanbul'da da akşam saatlerinden itibaren yoğun sis etkili oldu. Görüş mesafesinin azalması nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Deniz ulaşımı neredeyse durdu. Yollarda sürücüler sis nedeniyle zor anlar yaşıyor.


İstanbuyl'da iş çıkışı bastıran yoğun sis sürücülere de yollarda zor anlar yaşatıyor. Sürücülerin yavaşlaması özellikle ana arterlerde trafik yoğunluğuna neden oluyor.

BOĞAZ GEMİ GEÇİŞİNE KAPATILDI

İstanbul Liman Başkanlığından yapılan açıklamada, "İstanbul Boğazı kuzeyinde Türkeli Kavak civarı yoğun sis nedeniyle görüşün yarım milin altına düşmesinden ötürü gemi geçişleri 28 Mart tarihinde saat 15.50'de çift yönlü olarak askıya alınmıştır." ifadesine yer verildi.


HAVA SICAKLIKLARI AZALACAK

Yurtta sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiği, hava  sıcaklıklarının yarın yurdun iç ve batı, cuma günü ise doğu bölgelerinde 8 ila 12  derece azalacağı bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Türkiye bu  gece Akdeniz üzerinden gelen yağışlı sistemin etkisine girecek. Yağışlar,  Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Sakarya, Kocaeli, Denizli ve  Hakkari çevrelerinde kuvvetli, Antalya, Mersin ve Adana'da çok kuvvetli ve  şiddetli olacak.

Rüzgar yarın Güneydoğu Anadolu bölgesinde kuvvetli, Doğu Akdeniz, İç  Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde fırtına ve  kuvvetli fırtına şeklinde esecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.