Metin Güler, patili dostlar için sahne alacak

Metin Güler, patili dostlar için sahne alacak

İzmirli tiyatro sanatçısı ve Tiyatro Ofisi Sanat Yönetmeni Metin Güler bu kez sokakta ki Patili dostlar için sahne alacak. Güler 17 Ocak 2022 Pazartesi bir konser performansı yapacak ve konser gelirini sokakta ki patili dostlara mama olarak kullanacak.

Uzun süredir İzmir’de ve ülke genelinde yaptığı tiyatral çalışmalarla bir çok ödülünde sahibi olan İzmir’li sanatçı, 17 Ocak 2022 Pazartesi günü saat:20.00’de Konak’ta bulunan İzmir Nazım Hikmet Kültür Merkezi/İzmir Halk Sahnesi’nde ki konserin gelirini Patili dostlara harcayacak. Güler “Şiirin müziğe yolculuğu” olarak adlandırdığı performansı ile daha önce de yurdun bir çok yerinde konserler verdi. Tanıdık ve hep bir ağızdan söylenebilecek şarkıların arasına ilişmiş şiirler de duygusal zamanlar yaşatıyor seyirciye. İnteraktif bir gösteriye dönüşen konserin gelirleri, gönüllü olarak sokak canlarına bakan bireyler aracılığıyla ulaşacak sahiplerine. Çeşitli bilet sitelerinde satışa sunulan konserin biletlerine kapıdan da ulaşılabilecek.

image2.jpeg

O halde ben sahneden sizlerde koltuklarınızdan onlar için şarkı söyleyebilirsiniz

Etkinlikle ilgili konuşan Güler; “Havaların soğuması ile birlikte sokakta ki canlar için ne yapılabilir sorusu her kış sorduğumuz bir soru. Buna verdiğimiz cevaba bireysel çözümler bulmamız mümkündür elbette. Ama hayat size bunun için toplumsal çözümler üretme şansı veriyorsa neden durasınız ki. Hele de hayata karşı bir duruşunuz varsa. Hele de bunu tetikleyen kişiler ve de anlar varsa. O halde ben sahneden sizlerde koltuklarınızdan onlar için şarkı söyleyebilirsiniz” dedi.


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.