Metro Turizm Muavininden Kadın Yolcuya İnanılmaz Taciz

Metro Turizm Muavininden Kadın Yolcuya İnanılmaz Taciz

Ekşi Sözlük'te açılan konunun ardından duyulan olay büyük bir infiale yol açtı. İddiaya göre Metro Turizm'in Muğla'dan İstanbul'a giden otobüsünde bu sabah saat 05.40'da otobüsün muavini uyuyan kadın yolcunun yanına giderek masturbasyon yapıp, yolcunun üzerine boşaldı.

Cinsel saldırı otobüs Yalova feribotu içerisindeyken gerçekleşti. Kadının çığlık atması üzerine olay ortaya çıkınca muavin otobüsten inerek uzaklaştı. Olayın polise aksettirilmesi üzerine kaçan muavinin yaptığı olay Metro Turizm tarafından doğrulanırken, şirket muavinden hesap soracaklarını kadına ise destek olacaklarını açıkladı.

Dün akşam saat 19.15'te Muğla'dan kalkan 483465 sayılı otobüste, Yalova feribotunda gerçekleşen olayda muavin uyuyan üniversite öğrencisi kadının yanında masturbasyon yaparak üzerine boşaldı. Kadının durumu fark ederek uyanması üzerine su döküldü diyen muavin kadının çığlık atması üzerine koşarak uzaklaştı. Kadın yolcu şikayeti üzerine bölgeye gelen polisler inceleme yaptı.

Olay kadının arkadaşının Ekşi Sözlük'te başlık açmasıyla ortaya çıkarken, başlığı açan kullanıcı arkadaşının yüzündeki spermle polise örnek verebilmek için beklemek zorunda kaldığını aktardı. Paylaşılan sapıklık kısa bir süre içerisinde binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

 

Metro 325235

Metro Turizm Olayı Kabul Etti

Odatv, gelişmeler üzerine Metro Turizm yetkililerini aradı. Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, Odatv'ye olayı doğrularken, her türlü inceleme tamamlandıktan sonra muavin hakkında hukuki işlem başlatacaklarını söyledi.

Çiğdem Öztürk Odatv’ye şu açıklamayı yaptı:

“Olay doğru. Bir kadın yönetici olarak bunu kabul edebilmem, hazmedebilmem mümkün değil. Yasaların bize tanıdığı her türlü imkanı tanıyarak, hukuki manada söz konusu şahsa her türlü yaptırımı yaparken; diğer taraftan biliyorum bunun telafisi olmaz ama müşteki olan yolcumuzun psikolojik durumunu düzeltebilmek için, psikolojik destek dahil elimden ne geliyorsa yapacağım bu olayı unutturabilmek için, ama biliyorum unutulmayacak. İnanın bu ahlaksız şahsın olduğu tarafta değiliz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.