Metro Turizm Sapığa İstenen Hapis Cezası Belli Oldu

Metro Turizm Sapığa İstenen Hapis Cezası Belli Oldu

Muğla İstanbul seferini yapan Metro Turizm otobüsünde gerçekleşen cinsel saldırıda sapığın cezası belli oldu.

Muğla'dan kalkıp İstanbul'a seyreden Metro Turizm otobüsü feribottayken üniversite öğrencisi kıza cinsel saldırıda bulunan muavin hakkında mahkemenin istediği ceza belli oldu.

Savunma yapan muavin feribotta mini etekli bir kadın gördüğünü ve bu yüzden mastürbasyon yaptığını öne sürerken, mahkeme sanık hakkında 'hayasızca hareket' göstermekten 1 yıl, 'cinsel saldırı'dan ise 12 yıl hapis cezası verilmesini istedi.

Geçtiğimiz Mayıs ayı sonlarında Bodrum'dan İstanbul'a giden bir üniversite öğrencisine, otobüs firması Metro Turizm'in muavini tarafından gerçekleştirilen cinsel saldırıda sanık otobüste mastürbasyon yaparken, otobüste yolculuk etmekte olan ve uyuyan üniversite öğrencisinin yüzüne sperm sıçradı. Yüzüne sıçrayan pislikle uyanan genç kadının çığlık atmasıyla olay duyulunca, otobüste olan bir avukatın araya girmesiyle işlem yapıldı.

Su sıçradı dedi serbest bırakıldı sonra tutuklandı

Tacize uğrayan genç kadın jandarmanın gelmesini yüzündeki pislikle bekledi. Jandarma gelince sapıktan alınan kan ve sperm örnekleri incelemeye gönderilirken, adliyeye sevk edilen sapık su döküldüğü yalanını söyleyince serbest bırakıldı. Ancak Cumhuriyet savcılığı tarafından yapılan itiraz doğrultusunda tekrar yakalandı.

Mini etekli kadın görmüş

Gözaltına alınan şahıs adliyede olayı kabul ederek aslında mini etekli kadın gördüğünü ve onu düşündüğünü ve yanlışlıkla genç kadının üzerine geldiğini söyledi. Genç kadının giydiği giysileri de söyleyen sapık genç kadının mini etekli olmadığını ve kızın üzerine gelen spermlerle uyandığını itiraf etti.

Sapığın yargılanması önümüzdeki günlerde başlayacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.