Metrobüs Yoluna Çıplak Atlamıştı Dram Çıktı

Metrobüs Yoluna Çıplak Atlamıştı Dram Çıktı

Metrobüs yoluna çıplak olarak atlayan adamın hikayesinden dram çıktı.

İstanbul Avcılar'da metrobüs yoluna atlayan çıplak vatandaşın, olay sırasında ‘Vurmayın, beni hastaneye yatırın’ diyerek yardım istediği ortaya çıktı.

Avcılar Şükrübey'de ‘metrobüsün önüne yatan çıplak adam’ olayından dram çıktı. Habertürk'ten Uzay Kesmen'in haberine göre Avcılar’da E-5 Karayolu kenarında yürürken aniden metrobüs yoluna giren ve ezilmekten son anda kurtulan çıplak adamın madde bağımlısı olduğu, olay sırasında da ‘Vurmayın, beni hastaneye yatırın’ diyerek yardım istediği ortaya çıktı.

Kimsenin tanımadığı genç adamın, kullandığı uyuşturucunun etkisiyle yol kenarında yürürken bir anda kıyafetlerini çıkarmaya başladığını anlatan bölgedeki bir esnaflar olayın yanlış aktarıldığını söyledi.

Çıplak adamı metrobüs yolcularının değil, kendisini kovalayan 5-6 kişilik bir grubun darp ettiğini belirten esnaf olayı şöyle anlattı:

“Yol kenarında bize doğru koşan 25 yaşlarında çıplak bir adam gördüm. Arkasında da onu kovalayan 20-22 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim 5-6 kişilik bir grup vardı. Grup, ‘Hepimizin anası bacısı var, burada bir sürü çoluk çocuk var. Sen nasıl sokakta böyle dolaşırsın?’ diyerek kovalıyordu. Çıplak adam korku içindeydi. Gruptan kaçmak için olsa gerek, önce E-5’e atladı, ardından da metrobüs yoluna girdi.”

‘VURMA DİYE AĞLIYORDU’

Bir görgü tanığı ise, “Çıplak adamın kalabalık grup tarafından darp edildiğini görünce dayanamayıp yardıma koştuk. Çocuklar kafasına vuruyor, tekme atıyordu. ‘Niye vuruyorsunuz? Akıl hastası olabilir’ dedim. Bana ‘Sokakta bu nasıl böyle dolaşır?’ dediler.

O sırada yerde ağlıyordu, ‘Vurmayın, beni hastaneye yatırın’ diye bağırıp titriyordu. Sonrasında biz yardımcı olduk” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.