Meydan Faslı Konseri ayakta alkışlandı

Meydan Faslı Konseri ayakta alkışlandı

Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen Türk Müziği Korosu Gecesi yoğun ilgi gördü.

Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Suat Taşer Sanat Merkezi’nde düzenlenen Hüseyin Tolu yönetimindeki konseri 900 kişilik kapasiteye sahip salonda binden fazla kişi izledi.

dsc-2449.jpg

Karşıyaka Belediyesi ile Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenen Türk Müziği Korosu ile gerçekleştirilen Kürdilihicazkâr Makamında Meydan Faslı Konseri ayakta alkışlanırken Koronun 14 Şubat Sevgililer Gününde tekrar sahne alacağı belirtildi.

30 yıllık geçmişi olan koroyu son iki yıldır koro şefi Hüseyin Tolu koroyu çalıştırıyor. Çalışan ve emeklilerden oluşan 50 kişinin görev aldığı konserde 21 eser seslendirildi. 14 kişilik orkestra eşlik etti.

dsc-2407.jpg

Konseri İzmir’in sevilen isimlerinden Mikrop ismiyle tanınan Hikmet Durmuş, Göksenin Çakmak Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Berkhan Alptekin, Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Birgül Çağrı, Karşıyaka Belediyesi Orkestra Müdürlü Şükran Amcalar ve binden fazla izleyici izledi.

Konser sonunda konuşan koro şefi Hüseyin Tolu tüm izleyicilere teşekkür ederek yaptığı konuşmada şunları söyledi; “İzmir akşamın da bizleri yalnız bırakmayan tek bir koltuk kalmayana kadar doldurup yer yer ayakta kalan ve konser bitimine kadar güzel gönülleriyle bizi alkışlayan mûsıki gönül dostlarımıza, koromuza bütün güzel imkanları sunan ve Suat Taşer sahnesini bizlere tahsis eden Karşıyaka Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay Başkanıma, Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürüm Sayın Suat Korkmaz’a, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcımız Berkhan Alptekin’e ve sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum