Meyeks açılış töreni Bornova'da yapıldı

Meyeks açılış töreni Bornova'da yapıldı

2020 yılında sözleşmesi imzalanan ve faaliyetlerine başlayan IVECO yetkili bayisi Meyeks’in salgın nedeni ile gerçekleşemeyen açılış törenini müşterileri ile buluşarak gerçekleşti.

Türkiye'nin üçüncü büyük şehri İzmir'in Bornova ilçesinde yeni yetkili satış ve satış sonrası noktası IVECO ve Meyeks’in işbirliği ile 2020 yılı içerisinde faaliyetine başlamış ancak Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle açılış töreni gerçekleşememişti. 6 Eylül Salı günü geniş bir müşteri ve basın katılımı ile Meyeks’in açılış ve tanıtım töreni gerçekleşti.

Meyeks Genel Müdürü Orhan Genel yaptığı konuşmada, “IVECO, Türkiye'de hızla büyüyen bir marka ve % 9 pazar payı ile orta ve ağır vasıtada üçüncü konumda. Çok geniş bir ürün gamına sahip, böyle bir marka ile çalışmaktan keyif alıyoruz. Meyeks olarak müşterilerimize yakınlaşarak en iyi hizmeti vermeyi hedefliyoruz ve bu nedenle yeni tesislere yatırım yaptık. Ayrıca Mersin’de yeni açtığımız showroomumuz IVECO’ya olan güvenimizin de bir kanıtıdır” dedi.

whatsapp-image-2022-09-07-at-15-46-38.jpeg

IVECO Asya Bölgesi’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Koray Kurşunoğlu “IVECO’da bizim amacımız müşteriye yakın olup kaliteli desteği hem ürün hem de hizmet bazında araçlarımızın kullanım süresi boyunca sağlamaktır ve Meyeks bu hedefimize ulaşmada İzmir’de ve çevresinde kilit rol oynamaktadır. İş ortağımız MEYEKS’i IVECO’ya olan güvenlerinin bir göstergesi olan böyle bir tesisi IVECO markası çatısı altında müşterilere sundukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.