MHP Balçova Yönetimi Başkomutan'ı andı

MHP Balçova Yönetimi Başkomutan'ı andı

Başkan Şahin, "Atatürk’ün önünde saygı ile dimdik durup, gösterdiği muasır medeniyetler hedefine yürüme sözümüzü yineleyeceğiz." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balçova İlçe Başkanı Fazlı Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir anma gerçekleştirdi.

Anma törenine ilişkin şu açıklama yapıldı:

"MHP Balçova İlçe Başkanlığı ve Yönetimi olarak Atatürk’ün önünde saygı ile dimdik durup, gösterdiği muasır medeniyetler hedefine yürüme sözümüzü yineleyeceğiz.

24d63625-1c60-4009-a8e6-21d879ada2e5.jpg

Cumhuriyetimizin banisi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 93. yıl dönümünde Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal’i ve onunla birlikte ahirete irtihal etmiş tüm kahramanlarımızı, gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla yâd ediyorum. Ancak Gazi Mustafa Kemali amaç 1 gün anılması değil bir ömür fikirleri- duruşu - gelişmişliği medeniyet anlayışı ile yaşatmaktır. Bu düşünce ve asla bitmeyecek olan inancımız ve gücümüz ile Türk milleti istiklalsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Bugün de yaşanan içeride ve dışarıdaki düşmanlarımız ile Cumhuriyetimize Bağımsızlığımıza içişlerimize dil uzatacak zihinler bazı kişileri sindirse ve ölüme terk etse de genç bedenlerde yeniden canlanan bağımsız ruhumuz ve medeniyet anlayışımız ile ilelebet baki olacaktır.

2e207968-9462-428f-802d-4634cd641906.jpg

Bugün burada Gazi Mustafa Kemali anarken bir kez daha tüm milletimin önünde ant içiyoruz ki Türkiye’nin geçtiği tarihi süreçte iktidarıyla, muhalefetiyle, bir istisna her kesimden insanımızla ne yapmamız gerektiğini Gazi Mustafa Kemal’in şu sözü gayet güzel açıklıyor: Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır."

3a26f280-3db0-4e1b-ace3-63b3baec6973.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.