MHP Bayraklı, Büyümeye Devam Ediyor!

MHP Bayraklı, Büyümeye Devam Ediyor!

Adım Adım 2023, İl İl Anadolu programı kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bayraklı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Üye Kaydı çalışmasına katılım yoğun oldu.

Adım Adım 2023, İl İl Anadolu programı kapsamında Bayraklı Sevgi yolunda gerçekleşen üye kaydına MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanağaoğlu, İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MYK Üyeleri Deniz Depboylu, İlknur Fidan, Ali Uçak, Oğuz Akarfırat ve Mehmet Ödevli olmak üzere İl yöneticileri ile birlikte start verdi.

bbacb318-b56b-468b-8fe8-aa6306a60ca3.jpg

Bayraklı sevgi yolunda esnaf ziyaretinde bulunan heyet daha sonra standa geçerek partiye üye olmak isteyenlerin üye kayıtlarını yaparak, parti rozetlerini taktılar.

7fad320c-c66b-42b3-8d4a-f7ec8607620b.jpg

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Tuncay Arslan, açıklamasında "Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Başkanlığı olarak başlatmış olduğumuz üye kaydı çalışmamızda sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız. Bizler Aziz Milletimize hizmet etmek arzusu ile Allah rızası için çıkmış olduğumuz bu yolda sizinle birlikte yürümenin keyfini, birlik ve beraberlik içerisinde nice faaliyet ve çalışmalara imza atmak arzusu ile hareket etmekteyiz. Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz kutlu çatımızda birleşmek ve bir olmak umudu ile saygı ve hürmetlerimi sunarım." ifadelerine yer verdi.

ddc2dbe8-f7cf-4c56-8f52-8fbcd772cbec.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum