MHP, Bayraklı’dan Harekete Geçecek

MHP, Bayraklı’dan Harekete Geçecek

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla bütün Türkiye’yi kapsayan “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” İzmir’den başlatılıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) üzerinde önemle durduğu 2023 Seçim Çalışmaları için ilk adım, MHP Bayraklı’dan atılacak. Toplantılarda, ilçe ilçe bütün teşkilat mensuplarına, ilçelerdeki kanaat önderlerine, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine, muhtarlara, gençlik platformlarına ve siyasi tüm alanlara “Neden Cumhur İttifakı, MHP’nin Önce Türkiye Anlayışı, Zillet İttifakının gafleti ve Son Siyasi gelişmeler” hakkında bilgi verilecek. Teşkilatların ve tüm siyasi alanların bilgilendirilmelerini amaçlayan toplantılar İzmir’de altı hafta sürecek.

mhp2.jpg

İl Başkanı Veysel Şahin çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin 1997 yılında göreve gelir gelmez bizlere gösterdiği “2023 Lider Ülke Türkiye Hedefleri” doğrultusunda yapılacak bu çalışmalar biz Türk Milliyetçileri için büyük bir önem arz ediyor. Cumhur İttifakı’nın milletimizle kucaklaşması ve ideallerimizin gerçekleşmesi yolunda atılacak olan adımlar için hiç durmadan çalışıyoruz. Liderimizin bütün Türkiye’yi kapsayan bir faaliyeti İzmir’den ve Bayraklı’dan başlatması gerçekten bizler için onur verici oldu. Bizzat Teşkilat Başkanımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın Beyefendi’nin başlatacağı bu program bize büyük bir heyecan verdi. İnanıyorum ki Muhterem Liderimizin öngörüsü ve planlamasıyla başlatılan bu program Türkiye’nin siyasi çehresini değiştirecektir” dedi.

Bahçeli’nin İzmir Sevgisi

Türkiye’yi kapsayan bir programın İzmir Bayraklı’dan başlatılması konusunda da son derece gururlandıklarını ifade eden İl Başkanı Veysel Şahin, “Liderimizin İzmir’e duyduğu çok yüksek seviyeli bir sevgisi var. İzmir’in tarihi, sosyo-ekonomik ve kültürel-politik değerlerinin önemi, bununla birlikte ilçelerinin genel durumu hakkında çok geniş bir bilgisi var. Muhterem Liderimizin şehir hayatımızda önemli yeri olan bazı İzmirli büyüklerimizle hala çok samimi görüşmeleri oluyor. Onlara çok özel ilgi gösteriyor.

mhp1.jpg

Bornova’yı, Konak’ı, Alsancak’ı Bayraklı’yı, Karşıyaka’yı çok iyi bilir. Bakın Bayraklı ilçemizin Türk Denizcilik tarihinde levent toplanma alanı olduğunu levent adaylarının bayrak kaldırmasından dolayı isminin Bayraklı olduğunu bizzat kendisinden dinledim. Bunu çoğu İzmirli dahi bilmiyor. İşte biz başkaları Pagos dese de bu sebeplerden dolayı Türk İzmir diyoruz.” Açıklamasını yaptı.

Teşkilat Başkanı Prof. Semih Yalçın Başlatacak

Büyük bir heyecan ve dikkatle hazırlıkları sürdürdüklerini de sözlerine ekleyen İl Başkanı Şahin, “Bu hafta Bayraklı’dan başlatılacak olan “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları” nın açılışı için bizzat Teşkilat Başkanımızın İzmir’e gelmesi gerçekten çok önemli. Teşkilat Başkanımızın böylesine önemli bir programda yanımızda olması, programın önemini daha da arttırıyor. Tüm ilçe teşkilatlarımız ve İzmir’deki Ülküdaşlarımız Teşkilat Başkanımız Sayın Prof. Dr. Semih Yalçın’ı bekliyor. Onun bilgi ve birikimi süreç boyunca yolumuzu aydınlatacak ışık olacak. Bu programla bizler İzmir’de altı hafta sürecek bir faaliyet zincirinin içine giriyoruz.

Otuz ilçe teşkilatımız, gönüllü ve yan kuruluşlarımız; mahalle temsilcilerimiz ve İzmir’deki bütün ülküdaşlarımızla birlikte başlatılan 2023 lider ülke Türkiye seferberliğinin içinde Liderimizin emrinde teşkilatımızın çatısı altında koşar adım var olacağız. Bu Hafta Cuma günü akşam Bayraklı’dan başlatılacak olan programımız, Cumartesi günü Menemen ve Bayındır’da sürecek. Pazar Günü ise Bergama ve Konak ilçelerimizde devam edecek” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.