MHP Buca'da Altınkeser, yeniden ilçe başkanı oldu

MHP Buca'da Altınkeser, yeniden ilçe başkanı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Buca İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği 14. Olağan Kongresi’nde gerçekleştirilen ilçe başkanlığı seçimlerine tek aday olarak giren mevcut başkan Bahadır Altınkeser yeniden ilçe başkanlığına seçildi.

Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu’nda yapılan kongreye, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti Buca İlçe Başkanı Hakan Kalfaoğlu, 27. Dönem İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, delegeler, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Tüm Türkiye’de başlatılan ilçe kongrelerinin Buca’da devam ettirildiğini ifade eden MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Buca’ya ve İzmir’e hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiğini söyledi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Cumhur İttifakı’nın mimarı olduğunu ifade eden Veysel Şahin, “Milliyetçi hareket olarak, hain kuşatmaları kırmak ve Türkiye’yi aydınlık bir geleceğe taşımak, şerefli tarihimize kahraman ecdadımıza bu vatanı bizlere emanet eden aziz şehitlerimize ve büyük Türk milletine namus borcumuzdur. Milliyetçi hareket bu anlayışla Türkiye’nin bekasını her türlü siyasi düşüncenin üzerinde tutarak milli konularda, milli bir duruş sergileyerek siyasi rotasından hiç sapmadan ilke ülkülerinden hiç ayrılmadan kutlu yürüyüşünü sürdürecektir” diye konuştu.

Kongreye kürsüden seslen MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser de “Göreve geldiğimiz dört yıldan beri gece gündüz demeden insanı üstü çok önemli çalışmalar yaptık. Kimseyi ötelemeden, ayrıştırmadan siyaset yapmaya çalıştık. MHP’yi, Buca’da en sevilen, en sayılan ve en güvenilen partisi haline getirmeyi çok şükür başardık. Maalesef sandıktan çıkan oy beklentilerimizin altında kaldı. Evet mutsuzuz ama hiç umutsuz değiliz. Bu sonuçları telafi etmek için önümüzde bir seçim daha var. Gelin MHP’mize omuz verin ilçemizi bu beceriksiz CHP zihniyetinden hep beraber kurtaralım. Cumhur İttifakını hep birlikte yerel seçimlerde iktidara taşıyalım. 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı’na gönül veren tüm gönüldaşlarımızı yapılacak olan tüm provokasyonlara karşı ferasetli olmalarını rica ediyorum” diye konuştu.

Konuşmalarından ardından yapılan seçimin ardından mevcut başkan Bahadır Altınkeser yeniden ilçe başkanlığına seçilirken yönetim kurulu ise şöyle oluştu: “Aysel Saki, Bilal Yılmaz, Engin Ar, Gürsel Ural, Hakan İldeş, Hakan Ovalı, Hüseyin Pala, İbrahim Özdin, İdris Uyar, Kadir Çimen, Mustafa Gökmen, Mustafa Kurt, Nihat Çiçek, Oğuzhan Özen, Özcan Tunca, Ramazan Erdoğan, Ruhi Akbaba, Rukal Dalbudak, Sema Işıkhan, Serkan Altınkeser, Şenol Sert, Şükrü Parmaksızoğlu.”

img-20230820-121607-601.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.