MHP İl Başkanı Şahin'den 30 Ağustos mesajı

MHP İl Başkanı Şahin'den 30 Ağustos mesajı

“30 Ağustos Türk’ün İstiklal Mührüdür”

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yayınladı. MHP'li Şahin açıklamasında şu sözlere değindi:

Değerli Hemşehrilerim,
Aziz Dava Arkadaşlarım,
Kıymetli Basın Mensuplarımız,

Bugün Türk tarihinin ve Cumhuriyet tarihimizin kazanılmış en büyük zaferlerinden birini hep birlikte kutluyoruz.

30 Ağustos bir yanıyla Türk Milletinin bütün dünyaya vurduğu İstiklal Mührü olurken diğer taraftan da emperyalizme karşı esir milletler için emsal olmuş bir kutlu direnişin tacıdır.

Tarihin hiçbir devrinde izmihlali kabul etmeyen biz Türkler geçtiğimiz yüzyılda bizi esir etme gayesiyle topraklarımızı işgal edenlere şanlı bir cevap vermiş, hiçbir zaman esir edilemeyeceğimizi bu zaferle gösterdik.

Bütün imkânsızlıkları, bütün yoklukları ve bütün zorlukları dünya tarihinin tartışmasız en büyük komutanı, en büyük devlet adamı ve Türk Milletinin güneşi Mustafa Kemal Atatürk ve muhteşem kadrosuyla yenen atalarımız bizlere bu onuru yaşatmıştır.

Bütün dünyanın, “bittiler ve yok oldular” dedikleri bir anda, Hakkın bayrağını yücelterek dalgalandıran Türk Milleti, bundan sonra da esarete karşı 30 Ağustos’ta vurduğu istiklal mührünü her zaman vurmaya muktedirdir.

Çanakkale’den Dumlupınar’a kadar şanlı bir mücadele veren, bize tam bağımsız bir Vatan, bir Cumhuriyet ve de büyük Türkiye Ülküsünü veren Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükranla ve dualarla anıyorum.

Bu vesile ile bütün hemşehrilerimin, dava arkadaşlarımın, siz kıymetli basın mensuplarımızın ve Büyük Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. 

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.