MHP ile hayali gerçek oldu

MHP ile hayali gerçek oldu

MHP Buca İlçe Başkanlığı 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Buca’da yaşayan ve Polis olmak isteyen engelli 19 yaşındaki genç kızın hayalini gerçekleştirdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde farkındalık oluşturmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenirken bir anlamlı program haberi de Buca ilçesinden geldi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca İlçe Başkanlığı, İnönü mahallesinde yaşan engelli Sevgi Geçit’in (19) polis olma hayalini gerçekleştirdi.

mudur-sapka-hediye.jpg

Buca’da yaptığı çalışmalarıyla takdir toplayan MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser, küçük yaşta geçirdiği menenjit hastalığı sonucu zihinsel engelli olan Sevgi’nin Polis olma hayaline destek verdi. Başkan Altınkeser Sevgi’nin hayalini öğrendikten sonra harekete geçerek ona 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde sürpriz bir program hazırladı. Sevgi’yi Buca İlçe Emniyet Müdürü Ruhan Gürol Saraçoğlu ile buluşturan MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser, Sevgi’nin hayalini gerçekleştirmek ve yanında olduklarını hissettirmek amacıyla bu programı düzenlediklerini ifade etti.

Başkan Altınkeser İlk olarak Sevgi Geçit’i yönetim kurulu üyeleriyle birlikte oturduğu evde ziyaret etti. Kendisi için hazırlanan sürpriz programı öğrendiğinde heyecandan adeta havalar uçan genç kız mutluluğunu Başkan Altınkeser’e sıkı sıkı sarılarak gösterdi.

04.jpg

MÜDÜR ÇİÇEKLERLE KARŞILADI

Buca İlçe Emniyet Müdürlüğündeki buluşma da. Emniyet Müdürü Ruhan Gürol Saraçoğlu tarafından çiçeklerle karşılanan engelli genç kızın mutluluğu ve heyecanı oldukça fazlaydı. Müdür Saraçoğlu ile sohbet eden genç kız polisleri çok sevdiği ve Arka Sokaklar dizisini izlediğini söyledi. Emniyet Müdürü Ruhan Gürol Saraçoğlu genç kıza Polis Şapkası hediye ederek “ 10 Nisan Polis haftasında sana Yunus Ekiplerinin kıyafetlerinden giydirelim ve motosiklet tur atalım” dedi. Bu teklif karşısında polis selamı veren engeli genç kız Emniyet Müdürü Saraçoğlu’nu sarılarak “Allah sizi korusun ne olur bir gün bize kahve içmeye gelin” diyerek mutluluktan gözleri doldu. Daha sonra kendisi için hazırlanan pastanın mumlarına üfleyen engelli genç kızın mutluluğu görülmeye değerdi.

“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ “

Bu özel günde farkındalık oluşturmak adına yaptıkları çalışmalardan ve bu güne özel gerçekleştirilen ziyaret hakkında konuşan MHP Buca İlçe Başkanı Bahadır Altınkeser “ Adıyla müsemma Sevgi kardeşimize sözümüz vardı. Bu gün bu sözümüzü yerine getirdik. MHP Buca İlçe olarak her daim vatandaşlarımızın yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Sevgi kızımızın hayalini öğrenince hemen bir program hazırladık sağ olsun İlçe Emniyet Müdürümüz Ruhan Gürol beyde çok yardımcı oldu kendisine ve tüm emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum. Masum bir kızımızın polis olma hayalini yerine getirmek ve onun hayallerine ulaşmasında elimizden geldiğince destek olmak kadar güzel bir şey yok. Bugün onun yüzündeki gülümseme dünyaya bedel bizim için. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Engelli kardeşlerimizin vatandaşlarımızın her zaman olduğu gibi hep yanlarında olmaya devam edeceğiz. ”dedi.

polis-foto.jpg

Baba Selahaddin Geçit, kızının polisleri çok sevdiğini ve ne zaman polis görse sevindiğini ve televizyonda ise izlediği tek Dizi’nin Arka Sokaklar olduğunu belirterek “kızımın hayalinin gerçekleşmesinde başta Bahadır bey olmak üzere emniyet müdürümüze ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.