MHP İzmir Karşıyaka Teşkilatı'ndan hayvan hakları çalışması!

MHP İzmir Karşıyaka Teşkilatı'ndan hayvan hakları çalışması!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Karşıyaka ilçe teşkilatı geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 13. ilçe kongresi sonrası, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları gününü kutladı

Yönetim olarak ''Dünyada insan nüfusu sürekli bir artış gösterirken diğer canlı türlerinin yaşam alanları ve hakları daralırken. Bu sebeple, Hayvanları Koruma Günü olarak kutlanan söz konusu canlıların yaşam haklarını bilmek büyük önem taşıyor diyerek bu günü kutladılar. İlk etkinlik olarak 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları gününe istinaden, MHP İzmir Karşıyaka İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi ve hayvan hakları komisyonundan sorumlu başkanı Ayşe Kara İlhan ve MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz ile tüm yönetim kadrosu bir araya gelerek hayvanları koruma gününe özel mesajlar verdi.                                              
save_20201004_123928.jpg

MHP Karşıyaka ilçe teşkilatın ve hayvan hakları komisyonunun tam destek verdiği bu günde sokak hayvanlarına 50 kg mama dağıtımı yapıldı. Veteriner hekim Özgür Gökhan Cabey ile MHP Karşıyaka İlçe kadın kolları Başkanı  Gülden Yıldırım ile MHP Karşıyaka ilçe başkan yardımcısı Doktor Uzay Kamil Köksal ile birlikte örnekköy hayvan barınağını ziyaret ettiler. Orada bulunan canların yaşam koşullarını, hasta olanların tedavi yöntemlerini, kısırlaştırma iğnesi sık aralıklarla yapıldığı ve barınaktaki sorumlu yetkili kişiler haricinde hekim ile görüşülüp gerekli bilgileri alarak hayvan hakları koruma günü sadece 4 Ekimde değil hergün koruyalım mesajı verdiler. İzmir Karşıyaka İlçe teşkilatı yönetim kurulu üyesi ve hayvan hakları komisyonundan sorumlu başkanı Ayşe Kara İlhan ; Bu anlamlı günde gözleri maalesef kör olan bir kedinin tedavisini ve sahiplenilmesinin yanı sıra 15 kedininde kısırlaştırılmasını gerçekleştirdik.

İlçemizde ilk kez böyle bir komisyon kuruldu

Ayşe Kara İlhan; daha önce de gönüllü olarak bu canlılara yaptığımız desteği ve yardımı ilçe başkanımız Akif Yılmaz' ın desteği ve isteği üzerine kurumsal hale getirdik. Veteriner hekimimiz ve onlara yürekten sevgisini ve şevkatini her koşulda desteğini esirgemeyen meclis üyemiz Seher Dikmen ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte daha verimli olmak adına şiddete maruz kalmış yardıma ihtiyacı olan ve nakil desteğine ihtiyaç hallerinde sağlık tedavilerinde yardımcı olmak adına sosyal medya hesabımızı da açtık.  İlhan ; Dünya sadece biz insanların yaşam alanı değil, onlarında yaşam hakkı olduğunu savunarak çevreye ve dünyaya zarar vermeden ne şekilde daha yararlı oluruz ve bunun bir güne değil tüm günlere yayarak gerçekleştirmeliyiz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.