MHP İZMİR MAHALLE TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞMAYI SÜRDÜRÜYOR

MHP İZMİR MAHALLE TEMSİLCİLERİ İLE BULUŞMAYI SÜRDÜRÜYOR

MHP Bayraklı İlçe teşkilatı mahalle temsilcilerine yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

Tertip edilen kahvaltılı toplantının sürprizi Üye katılım organizasyonu olmamasına rağmen Milliyetçi Hareket Partisi’ne yeni katılan 100’ü aşkın üyenin topluca salona gelmesi idi. Büyük bir coşkuyla ve samimi bir atmosferde geçen toplantıya MHP İzmir İl Başkanı Necat KARATAŞ, İl Başkanlık Divanı üyeleri ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya ayrıca Sivaslılar Derneği, Sivas Yiğidolar Derneği, Erzurumlular Derneği ve Afyon Karahisarlılar Derneği başta olmak üzere bir çok STK ve muhtarlar katılım sağladı.


Kahvaltının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla toplantıya geçildi.


İlk konuşmayı MHP İzmir Teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcısı Sayit ŞANLI yaptı.


ŞANLI; Mahalle temsilcilerinin vatandaşımız ve seçmenle iç içe oluşları dolayısıyla sorun ve beklentilerinin daha net görebilecekleri düşüncesiyle kendilerine düşen görev ve sorumlulukları üzerinde detaylı bilgilendirmede bulundu. 
Ayrıca ŞANLI konuşmasının sonunda salondaki tüm yönetici, mahalle temsilcileri ve partililerimizden 2019 yılındaki seçimlerde Bayraklıda birinci parti çıkmanın sözünü aldı.


MHP İzmir İl Başkanı Necat KARATAŞ toplantıya katılarak görevlerinin bilincinde olduklarını beyan eden mahalle temsilcilerine, partiye yeni katılım yapan üyelere, toplantıda misafir olarak bulunan STK temsilcilerine ve özellikle toplantıyı organize eden ilçe başkanı Mehmet AYDIN ve yönetimine teşekkür ederek konuşmasına başladı.


Ülke gündemi ile ilgili konuşan başkan KARATAŞ; “Ülkemizin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik durumun geçmişte uygulanan yanlış ve isabetsiz politikalardan kaynaklandığını belirtti. Geçmiş dönemlerde Liderimiz sayın Devlet BAHÇELİ bey ve yerel düzeyde şahsım bu hataları hep dile getirdik. Söylediklerimizde biz keşke haklı çıkmasaydık. 
Biz dedik ki; Türk milletinin sesine Milliyetçi Hareketin sesine kulak verin, Cumhuriyet ilkeleri ile ters düşen oluşumları dinlemeyin, seslerine kulak vermeyin, ülkeyi kuran iradeden ayrılmayın. “


KARATAŞ ; Türkiye Cumhuriyeti Devleti yaşanan bu olumsuz süreçlerin sonunda yangın yerine dönmüştür. Türk milliyetçileri ve Milliyetçi Hareket Partisi bazı siyasi partiler ve anlayışlar gibi köşeye çekilemezdi. Sorumluluk almalıydı. Bunu da muhterem liderimiz Devlet BAHÇELİ bey Önce Ülkem ve Milletim sonra partim anlayışı ile tüm kadrolarıyla birlikte Milli bir duruş sergiledi. Çünkü MHP’nin kuruluş amacı Türk milletinin bölünmez bütünlüğü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalması üzerine siyaset yapmaktır. “ dedi.


AK Parti ile aynı çizgide hareket edildiğine karşı eleştirilere de yanıt veren MHP İzmir İl Başkanı ; Bizler AKP’ye değil Türk milletinin beklentisi olan uygulamalara destek  veriyoruz.” dedi.


KARATAŞ; CHP’nin hayır bloğunun Tamamına sahip çıkması konusunda MHP Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ Beyin uyarısını hatırlatırım, seçmenin referandumda kullandığı oyla Mahalli idareler ve Genel seçimlerde kullandığı oyu da bir birine karıştırmamak gerektiğini de hatırlatırım, kaldı ki hayır bloğu içindeyiz diyen çeşitli siyasi parti ve oluşumların farkındayız, bu bloğun içindeki ayrılıkçı odakları da net bir şekilde biliyoruz, bunları ayrıntılı şekilde anlatmaya devem edeceğiz, Milliyetçi Hareket Partisi hiçbir ayrılıkçı odağın içinde yer aldığı bir oluşuma bir bloğa itibar etmez, MHP Türk Milleti için vardır Türk devleti için vardır, bizleri eleştirmeye bizleri suçlamaya hiçbir siyasi anlayışın yüzü yoktur, bizim başımız göğe değecek kadar diktir, biz Türk Vatanına sevdalı yüreği Türk Milleti için atan Milliyetçi Ülkücü Hareketiz, her siyasi anlayış kendi durumunu gözden geçirsin aynaya baksın, bizler davamızda haklıyız haklılığımız da gün gibi ortadadır.  


KARATAŞ konuşmasının son bölümünde Milliyetçi Hareket Partisi’nin 2019 hedeflerine değindi “ Genel seçimler de başarılı olmak ve iktidar olmak için öncelikle mahalli idareler seçimlerinde başarılı olmak gerektiğini belirtti. Elinizden gelen gayreti gösterin, herkese ulaşın, herkese dokunun, girmedik sokak, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayın. Başarı sizlerin gayreti ile gelecektir. Unutmayınız ki ; Siz çaresiniz, çare sizsiniz…” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Toplantının sonunda partiye yeni kayıt yaptıran 100’ü aşkın üyeye il başkanı Necat KARATAŞ ve il yöneticileri tarafından Üç Hilal rozetleri takıldı. İleri tarihlerde MHP Bayraklı İlçenin yapacağı üye katılım organizasyonunda buluşma dilekleri ile salonda mutlu ayrıldılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.