MHP İzmir'den sert 'şehit' açıklaması! 

MHP İzmir'den sert 'şehit' açıklaması! 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, İzmir’in Gaziemir İlçesi’nde 'şehitlerimizin' isimlerini taşıyan parklardaki skandal görüntülere tepki gösterdi.

Medya Ege Yayın Gurubu haber merkezine gelen, ‘Gaziemir’de şehitlerimize saygısızlık yapılıyor’ ihbarı üzerine, yaptığımız haberde  şehitlerin adlarını taşıyan parklardaki tabelalar eskimiş, çoğu yıpranmış ve bazılarının fotoğrafı ise kasıtlı olarak tahrip edilmişti. Kamuoyuna duyurduğumuz haberdeki içler açısı duruma Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin tepki gösterdi

Başkan Şahin yaptığı açıklamasında şunları belirtti;

"Tam da Cumhuriyet Bayramımız arifesinde Cumhuriyetimizin bekçileri adına yapılan anıtların bu duruma gelmesi gerçekten çok üzücü… Onlar vatana sahip çıkmak için canlarını feda etmişler fakat bizler onla adına yapılanları koruyamıyoruz. Esef verici bir durum bu.  Her şeyden önce yerel yönetim her hangi bir anma gerçekleştirmeden önce bu gibi alanların durumu hakkında bilgi almalı gerekli iyileştirme ve korumaları yapmalıdır. Şayet yapamıyorsa ve şehit anıtlarının durumu hakkında bilgi alamıyorsa burada büyük bir yönetim zafiyeti vardır. Biz üzerimize düşen bütün görevlere hazırız, bu yolda elimizden geleni yaparız. Yöneticilerin hassasiyetini bekliyoruz. Yeter ki şehitlerimize hak ettikleri değer verilsin."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.