MHP İzmir'den seyyar satıcılar için hamle!

MHP İzmir'den seyyar satıcılar için hamle!

MHP Grubu’nun İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi'ne verdiği ‘Esnaf ve Sanatkarlar Daire Başkanlığı kurulsun’ önergesi nedeniyle İzmir Seyyar Satıcılar Derneği Başkanı Evren Laçin, MHP il yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. 

İzmir Seyyar Satıcılar Derneği Başkanı Evren Laçin ve Doğa İncisi Seyyar Kooperatifi Başkanı M. Şerif Akbulut,  Esnaf ve Sanatkarlar Daire Başkanlığı kurulması önergesini veren MHP Grubu adına parti yönetimine teşekkür ziyaretinde bulundu. Alsancak’taki başkanlık binasına yapılan ziyarette, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, dernek çatısı altında 11 meslek örgütünün bir araya gelmesi nedeniyle dernek yönetimini tebrik etti.

mhp2.jpg

“GEREKEN ÇABAYI GÖSTERECEĞİZ”

MHP olarak her zaman esnafın yanında olduklarını belirten İl Başkanı Şahin, Meclis’e sunulan önergenin de komisyonlarda görüşülüp Meclis’e gelmesi halinde parti olarak kabul edilmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. MHP grubunun verdiği önergenin kabulü halinde İzmir’in bir ilki daha başarmış olacağını kaydeden Şahin, “Belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde söz konusu önergeyi de aramızda görüşüp Meclis’e sunulmasına karar verdik. Bu önerge ile esnafımıza olan desteğimizi bir kez daha göstermiş olduk” diye konuştu.

 “200 BİN SEYYARI MUTLU ETTİNİZ”

Seyyar satıcılığın Osmanlı döneminden bu yana devam ettiğini belirten Dernek Başkanı Evren Laçin ise, yaşadıkları sorunların çözümü için Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Esnaf ve Sanatkarlar Daire Başkanlığı’nın kurulmasının gerekliliğini kaydetti. İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin’in girişiminin seyyar esnafı için bir umut ışığı olduğunu aktaran Laçin, “Bu destek nedeniyle hem MHP İl Başkanı olarak size hem de Grup Başkanvekili Selahattin Şahin’e 200 bin seyyar esnafının teşekkürünü iletmek istiyorum. Parti olarak desteğinizin önümüzdeki süreçte de devam edeceğine eminiz” ifadelerini kullandı.

mhp4.jpg

 Görüşmenin ardından İzmir Seyyar Satıcılar Derneği Başkanı Evren Laçin ile Doğa İncisi Seyyar Kooperatifi Başkanı M. Şerif Akbulut hem çiçek hem de sorunlarının yer aldığı dosyayı İl Başkanı Veysel Şahin'e verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.