MHP Karşıyaka Kadın Kolları'nda Yasemen Gezer dönemi!

MHP Karşıyaka Kadın Kolları'nda Yasemen Gezer dönemi!

MHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na Yasemen Gezer getirildi.

Siyasi çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel çalışmaları ile de göz dolduran MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, faaliyetlerine hız kesmeksizin devam ediyor. Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek ilçenin sorunlarını tespit ve çözümü için çaba harcayan, gerektiğinde Karşıyaka Belediye Meclisi ile üst mercilere aktaran Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları Başkanlığına da başarılı iş insanı ve eğitime verdiği önem ile tanınan Yasemen Gezer'i getirdi. İzmir de 1974 yılında doğan Yasemen Gezer, pazarlama ve marka danışmanı olarak kendi işi de dahil olmak üzere uzun yıllar etkili firmalarda üst düzey yönetici olarak çalışmış, iş hayatına bir firmanın satış müdürü olarak devam etmektedir.

ÇALIŞMALARIYLA TOPLUMA ÖRNEK OLACAK

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Yasemen Gezer'in getirilmesi ile ilgili yaptığı açıklamada, ülkenin gelişiminde ve gelecek nesillerin yetiştirilmesinde kadının öneminin büyük olduğunu ifade ederek, "Yasemen Gezer arkadaşımız eğitim, bilgi ve tecrübe olarak kendini yetiştirmiş, ilçemizde ve kentimizde yaptığı çalışmalarla da topluma örnek olacak faaliyetlerde bulunmuştur. Bir kadın eğitilirse, bin kadın hayat bulur felsefesini kendisine rehber edinen, Türk kadınının gücünün ortada olduğuna inanan Yasemen Gezer arkadaşımıza ilçemizin Kadın Kolları Başkanlığını teklif ettiğimizde memnuniyetle kabul etti. Değerli arkadaşımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Çalışmalarında özellikle kadınların eğitimine, sosyal, kültürel ve ekonomik refahının yükselmesine ilişkin projelere ağırlık vereceklerini düşünüyorum" dedi. 

BİR KADIN EĞİTİLİRSE BİN KADIN HAYAT BULUR

İş hayatındaki başarılı çalışmalarının yanında sivil toplum kuruluşlarında da faaliyetlerini sürdüren MHP Karşıyaka Kadın Kolları Başkanı Yasemen Gezer, sivil toplum kuruluşlarının gençlerimizin hayatına erken yaşlardan itibaren entegre edilmesi, kadınların bilinçlenmesi konularında çalışmalar yapmayı ve bu konularda hazırlanacak projeler için görev bilinci oluşturup, uygulamayı özel yaşamı dahil Türk toplumuna bir borç bildiğini ifade ederek, şunları söyledi: "Kendime, bir kadın eğitilirse, bin kadın hayat bulur felsefesini rehber edindim. Çalışmalarımızda kadınların eğitimine ve sosyal, kültürel, ekonomik seviyelerinin ve refahlarının yükselmesine ağırlık vereceğiz. Türk kadınının gücü ortadadır. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Bundan önceki dönemde, başta Karşıyaka 1881 Derneği olmak üzere Bostanlı Esnaf ve İş Adamları (BESİAD) Derneği'nde görev aldım. Üç çocuk annesiyim. Kendime ayırdığım zamanlarımda çocuklarımla ve evimle ilgileniyor, sosyal ve kültürel alanlardaki etkinliklere katılmaya çalışıyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.