MHP Karşıyaka Teşkilatı Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı

MHP Karşıyaka Teşkilatı Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı

MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılını kutladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı düzenlediği yemekli toplantı ile kutladı.

MHP İl Başkanı Veysel Şahin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Soner Yıldız, Manisa TÜRKAV Başkanı Ali Yurddaş, Karşıyaka TÜRKAV Temsilcisi Erdal İnan, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse, MHP ve Ak Parti Belediye Meclisi üyeleri, MHP Konak, Menemen, Çeşme İlçe Başkanları, Muhtarlar, STK Başkan ve Temsilcileri ile partililer ve Karşıyakalıların katldığı toplantıda bir konuşma yapan MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Cumhuriyeti giden yoldaki çetin mücadeleyi anlattı.

whatsapp-image-2023-10-30-at-09-09-11-001.jpeg

Cumhuriyetin Harcı ‘Türk Milliyetçiliği’dirMilliyetçi Hareket Partisi Lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin, “Milli Mücadele’nin düşünce gücü Türk Milliyetçiliğidir. Vatanı kurtaran, devleti kuran irade Türk Milliyetçiliğidir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş harcı, istiklal ve istikbalin kutup başı bilinmelidir ki, Türk Milliyetçiliğidir” sözlerini hatırlatan Başkan Yılmaz, "Üzerinden yüz yıl geçmiş olmasına rağmen, ne Vatanımızdan kovduğumuz işgalciler arsız emellerinden vazgeçtiler, ne de onların içimizdeki işbirlikçileri pişman olup tükendiler. Dün cephede karşımızda gördüğümüz düşman ve onların işbirlikçisi kimliksizler yerlerini, arkadan dolanan, bizdenmiş gibi maske takan okyanus ötesi odaklarla, zillete ve hain terör örgütlerine bıraktılar. Hiç durmadan komplolarla, tuzaklarla, yalanlarla, saldırılarla ve çeşitli türden nifaklarla Cumhurun elinden Cumhuriyetini, Vatanını ve İstikbalini almaya çalışmaktadırlar" dedi.

Başkan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bizler, Türk Milliyetçileri, Ülkücü kadrolar olarak, Liderimizin emrinde, Lider Ülke Türkiye’nin kurulmasında ve korunmasında yılmadan mücadeleye devam edeceğiz. Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi, 'tarihimizin derinliklerinden süzülüp bugünlere ulaşan milli emanetler asla zedeletilmeyecek, hiçbir zaman da zaafa uğratılmayacaktır.' Bu aziz milletin şuurunun, faziletinin, ferasetinin, mücadele azminin farkına hala varamayan bu hainler bilmelidir ki; emelleri 100 yıl önce olduğu gibi bugün ve gelecekte de kursaklarında kalacaktır. Cumhur, Cumhuriyetini ve Devletini korumaya namusu ve şerefi üzerine ant içmiştir, onu canı pahasına koruyacaktır ve korumaya da muktedirdir."

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, şöyle devam etti: "Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlarken, Türk'ün Milli Mücadelesinin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu, ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını, Milli Mücadele’de, Cumhuriyetin kuruluşunda, yakın tarihimizde muhafazasında canlarını bu uğurda veren aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!"

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.