MHP Karşıyaka'da Akif Yılmaz güven tazeledi

MHP Karşıyaka'da Akif Yılmaz güven tazeledi

MHP Karşıyaka'da İlçe Başkanı Akif Yılmaz, 400 delegenin 353’ünün oyunu alarak güven tazeledi.

Şölen havasında geçen MHP Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın 14. Olağan Genel Kurulu’nda İlçe Başkanı Akif Yılmaz, 400 delegenin 353’ünün oyunu alarak güven tazeledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karşıyaka İlçe Teşkilatı'nın 14. Olağan Genel Kurulu, Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yaptı.

kogre4-1.jpeg

"ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM"

MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu kongrede yaptığı konuşmada Türk Dünyasının Bilge Lideri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin selamını getirdiğini vurgulayarak şunları söyledi: "Türk milliyetçileri bugün kongresini gerçekleştirdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurumsal bir yapıya ulaşmasıyla güçlenmiş, müktesebatına sahip çıkan kadrolarıyla, mensubiyet şuuruyla, geçmişten geleceğe uzanan bir köprü vazifesi görmeye devam etmektedir. Onlarca yıl önce 2023 ve 2071 hedeflerinden bahseden, Türk milliyetçilerini ortak ülküler etrafında birleştiren muhterem büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli’nin Türk asrına olan inancının temelini de bu oluşturmaktadır. En kritik dönemlerde; 'önce ülkem ve milletim' kaid esini ne pahasına olursa olsun terk etmeyen liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin imanının kaynağı, bu kutlu çatı altında nefes alan İlay-i Kelimetullah davasıdır. Şükürler olsun ki her bir dava arkadaşımız mukadderata inanmış, külli iradenin bahşettiği mukaddesata sımsıkı sarılmış, muzaffer olacağı inancını hep diri tutmasını bilmiştir."

"DİYAR DİYAR ANADOLU’YU KARIŞLAYACAĞIZ"

Yerel seçimler öncesinde Anadolu’yu, ilçe ilçe dolaşarak projelerini anlatacaklarını dile getiren Tamer Osmanağaoğlu, şöyle devam etti: “Nasıl ki bıçak sırtındaki milli bekamızı savunduk, kendisini diken üstünde yaşamaya mahkûm eden yerel yönetimlerin pençesinde kıvranan vatandaşlarımızı da savunacağız. Çünkü biliyoruz ki: İstikrar ve hizmet için uyumlu bir yönetim şarttır. Umutlu bir gelecek için genelden yerele birlik, ülke yönetiminde dirlik şarttır. İstikrar için; ayırmadan, ayrışmadan yerelde iktidar, ülkede istikrarı sağlamak şarttır. Biliyoruz ki; 'Yeni Yüzyıl, Lider Türkiye, Üretken Belediye'dir. Bu itibarla diyoruz ki; Türkiye’yi il il tekrar dolaşacağız. İlçe İlçe yine gezeceğiz. Düşüncelerimizi, projelerimizi, milletimizle yine paylaşacağız. 2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu’yu karışlayacağız. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ifade ettikleri gibi; ‘Gayret bizden, tevfik Allah’tandır. Ne Mutlu Türk’üm Diyene.”

kogre2-1.jpeg

"OMUZ OMUZA TOY GERÇEKLEŞTİRİYORUZ"

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de genel kurulda yaptığı konuşmada, “İzmir İl Teşkilatı'nın Kongre Salonlarında sergilediği birlik ve beraberlik şuuru göstermektedir ki önümüzdeki yerel seçimler MHP’nin zafer seçimleri olacaktır” dedi. Şahin sözlerini şöyle sürdürdü: "Yerel seçimler yolunda ilçe teşkilatı kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz. Omuz omuza ve gönül gönüle gerçekleştirdiğimiz kongrelerimiz yerel seçimler öncesi karargâh hazırlıklarımızdır. Buradan çıktından sonra ilçelerimizdeki tüm ülküdaşlarımız bulundukları her mahalde seçim hazırlıklarını sürdürecektir. Muhterem liderimizin başlattığı 'Diyar Diyar Anadolu' kampanyası gereğince tüm irademiz ve bütün gücümüzle harekete geçiyoruz.

Gerçekleştirdiğimiz ilçe kongreleri göstermiştir ki hemşehrilerimizin partimize desteği, güven ve inancı her geçen gün artıyor. İnanıyorum ki İzmir bu defa MHP diyecek ve partimize teveccühünü arttıracaktır. Hepimizin gördüğü gibi partimize katılımlar hızla artıyor. Bu bizim gücümüzdür. İnsanımızda bulduğumuz karşılık ve destek en büyük güç kaynağımız olacaktır. Ne Mutlu Türk’üm Diyene.”

BAŞKAN AKİF YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ

MHP Karşıyaka Teşkilatı Genel Kurulu’nda 400 delegenin 353’ünün oyunu alarak güven tazeleyen İlçe Başkanı Akif Yılmaz ise yaptığı konuşmada, 2020 yılında gerçekleştirilen 13. Genel Kurulun ardından partililerle ve Karşıyakalılarla el ele yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini vurguladı.

Kongrenin bir şölen, bir toy havası içinde geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, şunları söyledi: "Bugün burada, Türk Milliyetçiliği'nin kıymetini en iyi bilenler olarak bir araya geldik. İzmir'in tarihi Karşıyaka ilçesinde, büyük bir amaç uğruna bir aradayız, Türkiye'nin milli birlik ve bütünlüğünü, Türk milletinin yüce değerlerini yüceltmek, geleceğimize sahip çıkmak için buradayız. Sayın Devlet Bahçeli'nin liderliğinde yürütülen mücadeleyi yürekten takdir ediyoruz. O'nun cesareti ve kararlılığı, Türk Milliyetçiliği'nin direncini ve kararlılığını en yüksek sesle ifade eden bir örnektir. Türk milletinin birlik ve beraberliğini koruma adına verilen bu mücadele, sadece bugünümüzü değil, geleceğimizi de şekillendirecektir.

"BAYRAĞI DAHA YUKARILARA TAŞIYACAĞIZ"

Bu kongre, Türk Milliyetçiliği'nin bayrağını daha da yükseklere taşıma azminin bir ifadesidir. Ülkemizin bekası, milli iradeye sahip çıkma, vatan sevgisi ve millet sevgisi temelinde yükselme adına, bir araya gelmekten duyduğumuz onur ve gurur, hiçbir sözle ifade edilemez. Sonuç olarak, Türk Milliyetçiliği'nin bayrağını daha da yükseklere taşıma kararlılığı ile bu kutlu davaya olan inancımızı bir kez daha yürekten vurgulamak istiyorum. Geleceği inşa ederken, geçmişimize olan bağlılığımızı her zaman canlı tutacağız. Bu kongrenin, Türk milletinin birlik ve beraberliği için atılan büyük bir adım olduğuna inancımızı yinelemek istiyorum. Ne Mutlu Türk’üm Diyene."

KATILIM YOĞUNDU

Genel Kurul'a; MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in yanı sıra, MHP Bornova, Kemalpaşa, Dikili, Menemen, Foça, Güzelbahçe İlçe Başkanları, Ak Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, BBP Karabağlar İlçe Başkanı Ömer Zicin, Yeniden Refah Partisi Karşıyaka İlçe Başkanı Mustafa Eser, MHP Karşıyaka Belediyesi Meclis Üyesi Seher Dikmen, Ak Parti Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Mustafa Yıldız, Ülkü Ocakları Karşıyaka İlçe Başkanı Ogün Artun, Çiğli Şoförler Odası Başkanı İbrahim Bayram, Karişkad Derneği Başkanı Nil Güneri, Trakyalılar Derneği Başkanı Bahattin Kılıç, Karadenizliler Derneği Başkanı Yaşar Canferoğlu, Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı, Muhtarlar, MHP İl, İlçe ve Ülkü Ocakları yöneticileri ile delegeler, üyeler ve Karşıyakalılar katıldı.

kogre-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.