MHP Karşıyaka'dan Muharip Gazilere ziyaret

MHP Karşıyaka'dan Muharip Gazilere ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka ilçe Başkanı Akif Yılmaz ve ilçe yöneticileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesini ziyaret etti.

Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Gazilerle sohbet edip, anılarını ve sorunlarını dinleyen Başkan Yılmaz ve beraberindekiler, yaptıkları ziyaretin siyasi bir yanının olmadığını kaydetti. 

KARŞIYAKA'NIN AYIBI

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başkan Yılmaz, Karşıyakalı Gazilerin en önemli sorunlarının dernek binası olduğunu dile getirdi. Yılmaz, "Gazilerimizin İzmir'de Konak, Ödemiş ve Karşıyaka'da olmak üzere üç şubeleri var. Konak ve Ödemiş'deki Gazilerimiz kamuya ait binalarda çalışmalarını sürdürüyor. Karşıyaka'da ise kiralık bir binada faaliyetlerini sürdürmeye çalışan gazilerimizin, imkânlarının kısıtlı olması sebebiyle zorluk içerisinde faaliyetlerini sürdürmeye çalıştıklarını gördük ve üzüldük. Bunu Karşıyaka'nın ayıbı olarak görüyoruz. Ülkemizin bekası, dirlik ve düzeniyle, güvenliği için canlarını hiçe sayarak Gazilik gibi Türk Milleti için önemli bir unvanı kazanan Gazilerimizin bu sorununu çözmek Karşıyakalıların ve başta belediye olmak üzere tüm kamu kurumlarının görevi olduğunu düşünüyoruz" dedi.

GAZİLERİMİZE BİNA EDİNDİRMEK MİLLİ GÖREV

Başkan Yılmaz, şöyle devam etti: "Millet ve devlet için büyük fedakârlıkla, canlarını hiçe sayarak cepheye koşan bu büyüklerimize bir bina tahsisi yapılması milli bir görevdir. Gazilerimize Karşıyaka eski belediye binasının bir katının, ya da inşaat firmaları tarafından belediyeye tahsis edilen tanıtım ofislerinden birinin tahsisi konusunda herkesi göreve davet ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Gazilerimize kamudan bir hizmet binası edindirmek için elimizden gelen bütün çabayı göstermeyi borç biliyoruz. Ayrıca kamu tarafından tahsis edilecek binanın bir bölümünün müze olarak düzenlenmesi de saygıdeğer Gazilerimizin en büyük arzusudur."

KIBRIS MADALYALARI BEKLENİYOR

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, Karşıyakalı Gazilerin en büyük arzularından birinin de K.K.T.C. Hükümetince hazırlanan madalyaların bir an evvel Kıbrıs Gazisi hak sahiplerine ulaştırılması olduğunu, sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.