MHP Kula İlçe Teşkilatından Tanışma Kahvaltısı

MHP Kula İlçe Teşkilatından Tanışma Kahvaltısı

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Teşkilatı Başkanı Nazım Baytok ve MHP Kula İlçe Teşkilatı yönetiminin tertiplediği tanışma kahvaltısında bir araya geldi. 

Yeni MHP Kula İlçe Teşkilatıyla bir araya gelmenin memnuniyetini belirten Başkan Tosun, Baytok’a yeni görevinde başarılar diledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Teşkilatı Başkanlığına getirilen Nazım Baytok, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte,  Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri Faik Şentürk, Tuncay Ergün, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri Mehmet Karaayak, Nafiz Aydın ve Vedat Yılmaz ile tanışma kahvaltısında bir araya geldi. Kula Kent Orman’ında düzenlenen kahvaltıya MHP Kula İlçe Teşkilatı eski Başkanları İbrahim Kilimci, Mehmet Arık ve Mustafa Harmandalı’da katıldı. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği tanışma kahvaltısında Kula’nın geleceğini ilgilendiren yatırımlar görüşüldü.
 
 MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Tosun, “İlçe teşkilatları sıkıntı çekme, fedakarlık yapma yerleridir. Bu sıkıntılara, fedakarlıklara sizler talip oldunuz. Bizler Kula Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Hepimiz bu makamlara hizmet etmek için geldik. Hizmet ettikçe kendimizi iyi hissediyoruz. Bizler belediye meclis üyelerimizle birlikte, Kula’daki tüm sıkıntıları sorunları göremeyiz. Sizler bizim en ücra köşelerde bile gözümüz kulağımız olursanız sıkıntıları görüp çözebiliriz. İlçe Başkanımız Nazım Baytok’a bizleri böyle bir platformda bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.