MHP Lideri Bahçeli: Üniversite sınavı kaldırılacak

MHP Lideri Bahçeli: Üniversite sınavı kaldırılacak

YKS sınavına günler kala sosyal medya hesabından sınava ilişkin açıklamalarda bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli, üniversite sınavının kaldırılacağı yönünde mesajlar verdi.

Milyonlarca öğrenci Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) sınavına girmeye hazırlanırken; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda ''18-19 Haziran 2022 tarihlerinde iki gün boyunca ve oturumlar halinde yapılacak YKS'ye girecek her gencimize, her evladımıza öncelikle üstün başarılar diliyorum. Hedefledikleri üniversiteye girmelerini niyaz ediyorum'' diye yazan Bahçeli, ''Fakat unutmasınlar ki, YKS demek her şey demek değildir. Sınavlar geçer, kaldı ki her şey geçiyor, hayat hızla ileriye doğru akıyor. Mühim olan kubbede hoş bir seda bırakmaktır'' ifadelerini kullandı.

Üniversite sınavının kaldırılacağına inandığını belirten MHP Lideri Bahçeli, ''Yakın bir gelecekte, üniversite sınavının kaldırılacağına inanıyor, bu husustaki söz ve vaatlerimizin gerçekleşeceğini bu vesileyle açıklıyor, herkesin emin olmasını ümit ve temenni ediyorum'' diye yazdı.

277172-814x458.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.