MHP lideri Bahçeli'den Akşener ve İnce'ye sert sözler

MHP lideri Bahçeli'den Akşener ve İnce'ye sert sözler

MHP lideri Devlet Bahçeli 24 Haziran sonrası açıklamalar yaptı.

Bahçeli: Milli uyanış, umut vermiştir. Türk milleti sistemsel açmazları bertaraf etti. İstikbalin ufku pırıl pırıl parlamıştır. MHP bu seçimden alnının akıyla çıkmıştır. Yaşadığımız onca olaya rağmen 24 Haziran seçimi bizim için bir başarıdır. 24 Haziran öncesi bizi iflas ettirme planlarını ters yüz ettik. İman varsa imkan da vardır" dedik. MHP tıpkı Anka kuşu gibi küllerinden doğmuştur. Türk milleti üç hilali ne mahsun bırakmış ne de mahcup etmiştir. 24 Haziran'da MHP büyük bir başarı elde etmiştir. Davamızın harcı duayla yoğrulmuştur. 24 Haziran'da Türkiye ve Türk milleti kazanmıştır. Milli ve yerli olan kazanmıştır. Zillet kaybetmiş, emperyalizmin borusunu öttürenler hüsrana uğramıştır. 

 Pişman olacak söz söylemeyiz. 'Apolet tartışmasını fazla uzattım' diyen zavallılar için pişmanlık olabilir ancak bizde asla pişmanlık yoktur. Terör partisine 'Kürt siyasal hareketi' diyen şuursuza ne desek boştur.

FETÖ'nün siyasi ayağı hala muammadır. MHP olarak devlet ve hükümete desteğimiz tamdır. FETÖ ve PKK tehdidi gündeminden çıkmalı. Biz diri ve bir olursak kimse bizi yıkamaz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.