MHP lideri Bahçeli'den CHP ve HDP açıklaması! 'PKK ile görüşmesi demektir'

MHP lideri Bahçeli'den CHP ve HDP açıklaması! 'PKK ile görüşmesi demektir'

Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin konuşmalarından satır başları:

Türk Milliyetçileri olmasaydı, devrilen bir imparatorluğun altından yeni bir devlet nasıl çıkardı? Bugün bol keseden sallayan siyasetçilerin buna bir cevabı var mıdır? MHP, Türkiye'nin lehine ve yararına olmadığını düşündüğü her konuda sonuna kadar direnmiştir. Bu direniş ve mücadele sonuna kadar bundan sonra da korunacaktır. Demokrasi dışı arayışlara heves edenler, dış güçlerden medet umanlar, alayınızı uyarıyorum. Girdiğiniz yolun sonu uçurumdur. MHP teslim alınmadan bu milleti parçalayamaz, yıkamaz, karanlığa çekemezsiniz. Yaparız diyen varsa hodri meydan. Vallahi buradayız.

İkaz ile hatırlatıyorum, Türkiye düşmanlarının dolduruşuna gelip maşalık yapanla, mahşeri vicdan karşısında hesap vereceklerini unutmasınlar.  CHP ile HDP arasındaki görüşme trafiği, sonrasındaki sisli ve bir o kadar da sinsi manzara gözümüzden kaçmamıştır. HDP heyetinin CHP yönetimiyle görüşmesinden hemen sonra, aşinası olduğumuz müşterek olduğumuz ortak basın toplantısı CHP'nin kurnazlığı nedeniye yapılamamış HDP kendi çalıp kendi oynamıştır. Anlaşıldığı kadarıyla CHP Başkanı siyasi koronadan dolayı sosyal mesafe koymuştur.

CHP'nin HDP ile görüşmesi demek PKK ile görüşmesi demektir. CHP Genel Başkanı son günlerde paniğe kapılmış ve su kaynatmıştır. CHP'ye bakınca Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü görmemiz gerekirken, onun eserlerine ve emanetlerine düşman kesilmiş mihratların köşe başlarını nasıl da tuttuğunu endişeyle takip ediyoruz. CHP savruluyor, bu partinin küçük kuklası İP sallanıyor. CHP'nin HDP tarafından asimile kaçınılmazdır. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.