MHP lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar! 'Askıda ekmek' tepkisi!

MHP lideri Bahçeli'den flaş açıklamalar! 'Askıda ekmek' tepkisi!

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor. 

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Manevi dayanışmayı hedefleyen paylaşmayı önceliği alan, askıda ekmek kampanyamıza yüzsüzce kulp takıp kara çalanlar utanmalarını kaybetmiş gafillerdir. Bir elin verdiğini diğer elin görmemesine özen gösterdik. Komşusu açken tok yatan bizden değildir diyerek tavrımızı oluşturduk. Ekmek fiyatlarının zamlandığı başka dönemlerde de askıda ekmek kampanyamızı vicdani sorumluluk anlayışıyla ilan edip vatandaşlarımızla buluşturmuştuk. Biliyoruz ki bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz. 

Biz askıya ekmek koyduk, ekmeksizler birer birer saklandıkları yerden çıkmaya başladı. Askıda ekmek kampanyası siyasal bir tepki ve eleştiri değil manevi bir görevi ifadır. İnançlarımız ne diyorsa onu yaptık, devam edeceğiz.

Milliyetçilik askıya ekmek koymak değildir diyen ekmeksiz, sen nereden biliyorsun milliyetçilliği.  Askıda ekmek kampanyamızı eleştiren odakların milletimizin ekmeğine göz koyan, ekmeğinden çalmaya çalışanlar olduğu açıktır. Biz ekmek diyoruz, millet diyoruz, refah diyoruz, beka diyoruz, istikrar diyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.