MHP lideri Bahçeli'den Kanal İstanbul açıklaması! "Rahatsızlık duyanlar gayri millidir!"

MHP lideri Bahçeli'den Kanal İstanbul açıklaması! "Rahatsızlık duyanlar gayri millidir!"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kanal İstanbul ile ilgi açıklamalarda bulundu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kanal İstanbul’un yönetimi ve rejimi iyi yürütüldüğü takdirde Türkiye’nin eli güçlenecek, jeostratejik imkan ve kabiliyeti perçinlenecektir. Bu projeden hiçbir haklı ve meşru bahanesi olmadan rahatsızlık duyanlar şuursuz ve gayri millidir. Elbette mezkur projenin bütün yönleri çok iyi analiz edilmeli, fizibilite çalışmalarıyla birlikte çevreye, ekolojik dengeye, stratejik hedeflere, çok taraflı antlaşmalara ne getirip ne götüreceği basiretle hesap edilmelidir." dedi.

CHP'nin "İktidar olduğumuzda Kanal İstanbul için alınan kredileri ödemeyeceğiz" açıklamalarını yorumlayan Bahçeli, "Türk milleti bozuk, bozguncu, milli ve manevi değerlerle kavgalı, dahası imha ve iflas mümessili CHP’ye iktidar ruhsatını asla ve kat’a vermeyecektir" dedi.

Aynı zamanda Türkiye'nin Libya ile askeri ve güvenlik işbirliği anlaşmasına tepki gösterenleri ele alan Bahçeli, "Ne işimiz var Libya’da diyen tarih, kültür, jeopolitik cahili kimliksizlerle, sırtını zalimlere yaslayan terörist Hafter aynı çizgide buluşmuş, aynı çemberde birleşmiştir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.