MHP Urla'da 4 başkan, 11 meclis üyesi aday adayı var

MHP Urla'da 4 başkan, 11 meclis üyesi aday adayı var

İsmail Taşoku'nun Başkanlığa getirilmesinden sonra hareketlenen Urla MHP İlçe Başkanlığı'nda, şimdiye kadar 4 belediye başkan aday adayı, 11 de meclis üyesi aday adayı başvuruda bulundu.

 

Başkanlık için Mehmet Ali  Sarı, Savaş Menteş, Yeşim Özgürel ve Cem Çelik, belgelerini MHP Urla İlçe Başkanlığı'na teslim etti.

Başvuru tarihinin 15 Aralık'ta sona ereceği MHP'de Urla Belediyesi Meclis Üyelikleri için de Özlem Söyler, MHP Urla İlçe eski Başkanı Ahmet Şahin, Bulut Dönmez, Hüseyin Arslan, Gülsen Yürük, Caner Sarı, Esma Vardar, Meriç Kutun, Nurullah Sarı, Doğan Sarı ve Nuri Gül başvuru yaptı.

Meclis üyeliği için başvuru yapan ancak evraklarında eksiklik bulunan bazı parti üyelerinin de gerekli belgeleri bugün ve yarın tamamlayıp MHP Urla İlçe Başkanlığı'na teslim edecekleri öğrenildi.

MHP Urla İlçe Başkanı İsmail Taşoku, parti üyeleri ve sempatizanlarının son günlerde MHP'ye karşı gösterdikleri ilgiden son derece memnun olduklarını dile getirerek, ''Parti binamız her gün dolup taşıyor. Üyelerimizin destekleri bizi çok fazla motive ediyor. Bu güvene layık olmaya gayret göstereceğiz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte MHP'yi Urla'da en iyi şekilde temsil edip, seçimlerde büyük başarı göstereceğimize inanıyorum'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.