MHP'de Bu Sefer Devlet Bahçeli'nin Fotoğraf Krizi

MHP'de Bu Sefer Devlet Bahçeli'nin Fotoğraf Krizi

Geçtiğimiz günlerde MHP'de patlak veren Diyarbakır ziyareti fotoğraflarının ardından bu seferde Devlet Bahçeli'nin olduğu fotoğraflar krize yol açtı.

Yakın bir zamanda patlak veren MHP Genel Başkan Adayı Ümit Özdağ, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ve eski Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri'nin gerçekleştirdiği Diyarbakır ziyareti fotoğrafları yüzünden genel merkez yazılı savunma istemişti. Yeniçeri'den ise aktif olarak görevde olmadığı için savunma istenilmemişti.

Bu olayın ardından bu sefer de Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin fotoğrafı krize yol açtı. Bahçeli'nin MHP'ye karşı çok sert ithamları olan HUDER Başkanı Hüseyin Kaya ile çekilmiş fotoğrafları krize yol açtı.

Genel Başkan adayı Ümit Özdağ ve Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu'nun parti yönetiminden izinsiz Diyarbakır'a gitmesi ve burada çekilen fotoğraf MHP yönetimini rahatsız etmişti. Şimdi de partide ikinci bir fotoğraf tartışması yaşanıyor. Daha önce ülkücüleri ve MHP'yi çok sert eleştiren HUDER Başkanı Hüseyin Kaya ile çekilen fotoğrafı sosyal medyada tartışmaya yol açtı.

MHP Genel Başkanı'nın, Kaya ile fotoğrafı, Kaya'nın Facebook sayfasında yayınlanmasından sonra ortaya çıktı. Kaya fotoğrafı paylaşırken, Bahçeli ile görüşme yaptıklarını yazarak, cuma namazının ardından randevusu olduğunu belirten bir yazı ile paylaştı. Kaya görüşmenin düşündüğünden daha çok hayırlı geçtiğini söyleyerek anayasa ve başkanlık sisteminden konuştuklarından bahsetti.

 

Milliyetçiler düzenin tosuncuklarıdır

Hüseyin Kaya daha önce Milliyetçi Hareket Partisi'ni, ülkücüleri ve milliyetçileri hedef alan açıklamalarda bulunmuştu. Görüşme fotoğrafının medyada yer almasının ardından, Kaya'nın 9 Nisan'da MHP ile ilgili yazdığı yazının yazıldığı siteden kaldırıldığı görülürken HUDER Başkanı'nın  “Milliyetçiler düzenin tosuncuklarıdır” tweeti sosyal medya üzerinden paylaşılmaya başlanıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.