MHP'de dikkat çeken istifa!

MHP'de dikkat çeken istifa!

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cezmi Çulhaoğlu, İl Başkanı Veysel Şahin tarafından baskı gördüğünü iddia ederek istifa ettiğini duyurdu.

MEDYA EGE - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Cezmi Çulhaoğlu, görevinden istifa etti.

Çulhaoğlu istifasında, İl Başkanı Veysel Şahin'den baskı gördüğünü iddia ederek "İl Başkanı Veysel Şahin'in, şahsıma karşı olan tutumu, davranışları, teşkilata karşı görev ve sorumluluklarımı yerine getirmemdeki engelleyici yaklaşıma, kararıma sebeptir" dedi.

Çulhaoğlu istifasına ilişkin şu açıklamayı yaptı; "Yaklaşık 5 yıl önce il yöneticiliği ile başlayıp, il başkan yardımcılığı göreviyle devam ettiğim, mensubu olduğum MHP İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. İl Başkanı Veysel Şahin'in, şahsıma karşı olan tutumu, davranışları, teşkilata karşı görev ve sorumluluklarımı yerine getirmemdeki engelleyici yaklaşıma, kararıma sebeptir. Birçok konuda uzlaşamadığımız uzun süredir aşikardır. Üzerine son seçimlerde İzmir'deki başarısızlık ve kan kaybını daha fazla kabullenemeyeceğim gerçeğiyle bu kararı almış bulunmaktayım. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da mertçe üç hilalin gölgesinde, dürüstçe davamızın arkasında ve gururla genel başkanımızın emrinde olmaya devam edeceğim. Tüm teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını dilerim."

whatsapp-image-2023-07-07-at-004837.webp

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.