MHP'de İstifalar Bitmiyor

MHP'de İstifalar Bitmiyor

MHP'li meclis üyeleri tepki göstererek istifa ettiler.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde MHP'den seçilmiş 4 Belediye Meclis Üyesi Genel Merkez tarafından alınan kararı eleştirerek istifalarını sundu.

Genel Merkez 30 kişiyi görevden aldı

MHP Genel Merkezi Dalaman MHP İlçe Teşkilatı'nda kadın ve gençlik kolları üyeleri de dahil olmak üzere 30 kişiyi görevden almıştı. Dalaman'da bir kafede basın toplantısı düzenleyen MHP'li üyeler bu kararı protesto ederek istifa ettiklerini açıkladı. İstifalarını sunan Halil Çalış, Mehmet Madenci, Ekrem Daşdemir ve Nadi Uysal'a görevden alınan Dalaman eski ilçe başkanı, önceki dönem ilçe başkanı ve önceki Belediye Başkanı da yanlarında bulunarak desteklerini sundu.

Meclis üyeleri adına açıklamayı yapan Halil Çalış, şu sözleri kullandı:
 
"Partimizde bilhassa muhalefet kanadına destek veren ilçe teşkilatları hiçbir gerekçe gösterilmeden görevden alındı. İlçemizin yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları teşkilatı komple kapatıldı. Burada ilimizi temsil eden milletvekilimiz hiçbir zaman bizi arayıp derdimizi dinlemedi. İlçe teşkilatının görevden alınmasından sonra mecliste bağımsız olarak göreve devam etmeye karar verdik. Bizi bu göreve meclis üyesi olarak başkanımız ve ilçe başkanımız yazdı ve halkımız seçti. Bizi buraya getiren insanların isteğine cevapsız kalamazdık. Bundan dolayı bundan sonra meclis üyeliğine bağımsız olarak 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.