MHP’den Şehit Aileleri Derneği’ne destek

MHP’den Şehit Aileleri Derneği’ne destek

MHP İzmir STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taşkın Işık, il yöneticileri Sabri Çoruh, KAMUSEN Yöneticisi Hasan Şen ve beraberindeki heyetle İzmir Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanlığını ziyaret gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı programları kapsamında çalışmalarını sürdüren Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Taşkın Işık, İl Yöneticisi Sabri Çoruh ve beraberindeki heyet en anlamlı ziyaretlerinden birini gerçekleştirdi. İzmir Şehit Aileleri Derneği başkanlığına seçilen Hatice İşbilen’i makamında ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit düşenlerimizin ailelerinin her zaman yanındayız diyerek konuşmaya başlayan  Işık, “Sizler bizim kutsal emanetlerimizsiniz. Size her konuda destek olmak, sorunlarınızı paylaşmak bizim asli görevimizdir. Sizlere çok şey borçluyuz. Eğer evimizde rahat uyuyorsak, işimize huzur içerisinde gidip gelebiliyorsak, çocuklarımızı rahatça okula gönderebiliyorsak bu Aziz Şehitlerimiz, Gazilerimiz, Asker ve Polislerimiz sayesindedir. Ülkemizin güvenliği, bölünmez bütünlüğü, huzuru ve asayişi için görevde olan asker ve polislerimize Allah’tan kolaylıklar diliyoruz. Yeni göreve seçilen Hatice Başkanımıza görevinde başarılar diliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman sizlerin yanınızda olduk. Olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Şehit Aileleri Derneği adına heyeti kabul eden Hatice İşbilen ise Milliyetçi Hareket Partisi’nin kendilerine her zaman destek olduğunu ve yalnız bırakmadıklarını hatırlatarak başladığı konuşmasında diğer siyasi partilerin ilgisizliğinden yakındı. Faaliyetleri ve sıkıntıları hakkında bilgi veren İşbilen, sıradan bir dernek olmadıklarını ve sorumluluklarının çok büyük olduğunun altını çizdi. Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İşbilen ve MHP heyeti ile sıcak bir sohbetin ardından sona erdi.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.